Kata Kärkkäinen: Miehet muuttuva elementti elämässäni

Maanantaina pyöreitä vuosia täyttävä Kata Kärkkäinen tunnustaa, että miehet ovat hänen elämässään olleet aina muuttuva elementti. Kata haki eroa miehestään Janne Janhosesta loppukesästä.

Kata Kärkkäisen elämässä on suurien muutoksien aika. Loppukesästä nainen haki avioeroa, uusin Kahdeksas huone-romaani on vihdoin ilmestynyt ja ensi maanantaina nainen täyttää neljäkymmentä vuotta.

Viihdeuutiset tapasi Katan Helsingin Kirjamessuilla, jossa nainen oli kertomassa uudesta romaanistaan. Iloisen ja levollisen oloinen Kata kertoi elämässään pyörivän nyt ison pyörän.

– Elämässäni on pysyviä asioita, kuten työ ja lapset, mutta miehet ovat olleet aina elämässäni muuttuva elementti, Kata kertoo.

Kata tunnustaa, ettei hänellä ole elämässä enää paljon unelmia tai tavoitteita. Pysyvä asuinpaikka olisi kuitenkin eräs asia, jonka hän haluaisi.

– Olisi kiva asettua aloilleen, lopullisesti. En tiedä, mitä Sipoon-kodille tapahtuu eron myötä, nainen naurahtaa.

Kirjailijan uudessa romaanissa entisöidään vanhaa taloa ja käydään läpi niin menneisyyttä kuin nykyisyyttä. Myös astrologia on isossa roolissa kirjassa.

– Elämässä voi käyttää useita erilaisia tapoja tutkia itseään. Jotkut käyttävät siihen astrologiaa. Olen hämmästynyt siitä, kuinka minulle tehdyt tarkat kartat ovat pitäneet paikkaansa. Minulla on kuulemma oma kahdeksas huoneeni täysin tukossa, nainen nauraa viitaten tuoreimman romaaninsa nimeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat