Kastemato, perhonen, Shrekin prinsessa Fiona – muistatko nämä Heidi Klumin ilmiömäiset halloween-asut?

Ex-huippumalli Heidi Klum ei jätä ketään kylmäksi mieleenpainuvilla ja taidokkaasti tehdyillä halloween-asuillaan. 

Juontaja ja ex-huippumalli Heidi Klum, 50, yllättää vuosi toisensa jälkeen upeilla halloween-asuillaan. Halloweenia vietetään perinteisesti 31. lokakuuta, jolloin Klum järjestää vuosittain teemaan sopivat juhlat. Pian Klum paljastaa tämän vuoden asunsa. 

Sitä odotellessa kokosimme yhteen menneiden vuosien taidonnäytteitä! 

2022: Kastemato

Viime vuonna Klum oli verhoutunut järjestämiinsä halloween-juhliin päästä varpaisiin kastematoasuun. Hänellä näkyivät vain silmät ja suu sekä hiukan tennareita.

Klumin aviomies Tom Kaulitz, 34, oli pukeutunut kalastajaksi, jolla oli verinen silmä. Kaulitz käytti Klumia kalansyöttinä.

Klum vihjasi tuolloin Peoplelle, että vuoden 2022 puku tulee olemaan raskas päällä.

– En usko, että olen tuntenut koskaan oloani niin klaustrofobiseksi kuin tunnen sinä iltana, Klum kertoi tuolloin viitaten matoasuunsa.

2019: Zombie

Vuonna 2019 Klumin asu oli hyvin visuaalinen kokonaisuus, josta tulee mieleen ainakin jonkinlainen zombie: päästä näkyivät aivot ja vatsasta suolet. 

2018: Prinsessa Fiona

Viisi vuotta sitten Klum pukeutui Shrekin prinsessa Fionaksi. Kaulitz oli niin ikään Shrek. 

2017: Ihmissusi Thriller-musiikkivideosta

Klum loi vuonna 2017 Michael Jacksonin  Thriller-musiikkivideon mukaisen ihmissuden halloweenin kunniaksi. Tuolloin Klum oli järjestänyt myös zombeja tanssimaan Thriller-tanssia, kun hän saapui juhliinsa. 

2014: Perhonen

Vuonna 2014 Klum muuttui jättimäiseksi perhoseksi, jolla oli valtavat sateenkaaren sävyiset siivet ja pullistuneet hyönteissilmät. Asun siivet muistuttivat ajoista, kun Klum esiintyi Victoria's Secretin muotinäytöksissä, sillä niissä mallit ovat siivet selässään. 

2011: Ihmiskeho vereslihalla

Vuoden 2011 asu oli kirjaimellisesti hyvin alaston, sillä Klum oli keksinyt naamioida itsensä vereslihalla olevaksi ihmiskehoksi. Häntä kuljettivat sairaalasängyssä kaksi veristä lääkäriä. 

Lähde: Popculture

Lue myös:

    Uusimmat