Kasperi Kapanen teki tuhojaan kahdesti – rinnalla taas uusi tähtisentteri: "Ilmiömäisiä pelaajia"

Kasperi Kapanen iski kaksi osumaa, kun hänen edustamansa Pittsburgh Penguins varmisti pudotuspelipaikan jääkiekon NHL:ssä 5-4-jatkoaikavoitolla Washington Capitalsista Suomen aikaa perjantain vastaisen yönä. 

Kapanen laukoi vieraiden 1-1-tasoituksen ja 4-3-osuman. Suomalaishyökkääjällä on kasassa kymmenen maalia tällä kaudella.

Katso Kapasen maalit pääkuvan videolta! 

Penguins varmisti pudotuspelipaikkansa, kun Jake Guentzel iski jatkoaikamaalin Capitalsin tasoitettua ajassa 59.45. 

– Pudotuspelipaikka tuntuu tietysti hyvältä. Takana on paljon kovaa työtä, ja nyt saimme siitä vähän palkintoa. Meillä on kuitenkin vielä paljon pelattavaa, joten viimeiset runkosarjapelit ovat meille tärkeitä, Kapanen kommentoi ottelun jälkeen. 

Kapanen on nauttinut tällä kaudella ykkösluokan senttereistä, kun hänen rinnallaan on pelannut Jevgeni Malkin ja Sidney Crosby. Nyt siinä viiletti Penguinsin Los Angeles Kingsistä hiljattain hankkima, kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Jeff Carter

– On helppoa, kun saan pelata tuollaisten kaverien kanssa. He ovat ilmiömäisiä pelaajia, jotka pelaavat todella fiksusti, itsevarmasti ja kokemuksella. Itse yritän pelata omaa peliäni, käyttää nopeuttani, karvata, rakentaa tilanteita ja laukoa paljon, Kapanen summasi.


Lue myös:

    Uusimmat