Käsittämätön teko: Serie A -hyökkääjän isä riehui ja tuhosi autoja rengasraudalla suurseuran tiloissa – "Olen pahasti järkyttynyt"

Serie A:n Genoassa pelaavan Gianluca Scamaccan isä joutui maanantaina pidätetyksi keskellä päivää AS Roman harjoituskeskuksessa, jonne hän tunkeutui riehumaan ja tuhoamaan omaisuutta.

Roomalaislehti Il Messaggero kertoo, että Sassuolon huppariin sonnustautunut mies ylitti Trigoriassa sijaitsevan AS Roman harjoituskeskuksen portit ja tuhosi neljän tai viiden auton ikkunat rengasraudallaan.

Yhden käsittelyn saaneista autoista omistaa AS Roman nykyinen urheilutoimenjohtaja Tiago Pinto.

Miehen kerrotaan suunnanneen seuraavaksi kohti harjoituskenttää, jossa harjoitteli AS Roman nuorisojoukkue. Tapahtuneen raportoidaan järkyttäneen paikalla olleita pelaajia ja valmentajia.

Pian tämän jälkeen poliisin kiinniottamaksi joutunut mies paljastui myöhemmin AS Roman akatemiassa vuodet 2012–2015 pelanneen Gianluca Scamaccan isäksi Emiliano Scamaccaksi. Tällä hetkellä 22-vuotias hyökkääjä on lainalla Genoassa.

Scamaccan isän motiivia teolle ei ole tiedossa. Myös Gianluca on hämmentynyt isänsä Emilianon riehumisesta.

– Olen pahasti järkyttynyt siitä, mitä on tapahtunut ja mitä olen lukenut. En tiedä, miten sitä voisi selittää, Scamaccaa kertoi La Gazzetta dello Sportille.

Scamacca kuvailee suhdettaan isäänsä hyvin etäiseksi ja näkevänsä häntä vain harvoin.

– Isälläni ei ole ollut mitään tekemistä urani kanssa, eteenkään viimeisten vuosien aikana. Olen todella pettynyt ja järkyttynyt siitä, mitä on tapahtunut, mutta minulla on niin vähäiset kontaktit isääni, että en oikein tiedä mitä sanoa.

Sassuolosta lainalla oleva Scamacca on pelannut läpimurtokauden Genoassa ja on osunut neljässä edellisessä Serie A -ottelussaan kolmesti. Yhteensä 26 pääsarjaottelussa on syntynyt kahdeksan osumaa.

Lue myös:

    Uusimmat