Karusti kohdeltu Charles Leclerc otti kantaa kuumaan aiheeseen – "Turhauttavaa"

Täksi kaudeksi Ferrarille siirtynyt monacolaiskuljettaja Charles Leclerc on joutunut heti F1-kauden alkumetreillä ronskien tallimääräysten kohteeksi. Heti ensimmäisissä kisoissa vauhdillaan väläytellyt Leclerc kommentoi koko aihetta Azerbaidzhanissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Leclerc sai määräyksiä muun muassa kauden kolmannessa kisassa Kiinassa. Leclercin käskettiin päästää tallikaveri Sebastian Vettel ohi, vaikka Leclerc itse piti hyvää vauhtia yllä.

Kuuma aihe oli tapetilla ennen kauden neljättä GP-viikonloppua, joka ajetaan Bakussa.

– Totta kai F1:ssä on aina tallimääräyksiä. Se riippuu tilanteesta, että hyväksynkö niitä. Joissain tilanteissa otan ne vastaan, Leclerc sanoi GP Blogin mukaan.

– Se on turhauttavaa, kun olet autossa ja sinun käsketään päästää toinen auto ohi. Jokainen, joka on ajanut kilpaa, tietää sen, miten turhauttavaa on ottaa tuollaisia käskyjä vastaan, Leclerc jatkoi.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto hämmensi F1-maailmaa jo ennen kautta, kun hän myönsi avoimesti italialaistallin tekevän tallimääräyksiä heti ensimmäisissä kisoissa.

Leclerciltä kysyttiin myös hänen nykyisestä tallipäälliköstään.

– Hänen pitää tehdä päätöksiä varikkomuurilta. Loppujen lopuksi he käsittelevät paljon enemmän dramaattisia hetkiä kuin minä teen ajaessa, Leclerc pohti.

Lue myös:

    Uusimmat