Mainos

Karuja autotarinoita USA:n lumimyrskystä – häkä aiheuttanut kuolemia

Yhdysvaltain itärannikkoa piiskannut raju lumimyräkkä on vaatinut runsaasti henkilövahinkoja. Kerromme kahdesta tapauksesta, joissa autoissa olleet menehtyivät häkämyrkytyksiin.

New Jerseyn osavaltiosta, Passaicin kaupungista kerrotaan ehkäpä lumimyrskyn karuin tarina. Paikallisen perheen äiti, poikalapsi ja tyttö olivat seuranneet isän lumenluontipuuhia autosta, kun ilmeisesti pakokaasusta syntyvä häkä oli ohjautunut matkustamoon ja surmannut heistä kaksi – äidin ja pojan.

Myös perheen tytär kiidätettiin vakavassa tilassa sairaalahoitoon. Lähteiden mukaan lumi oli tukkinut auton pakoputken ja näin häkä olisi päätynyt matkustamoon kohtalokkain seurauksin.

Mies auton sisällä, lumi telkesi ovet

Pennsylvanian osavaltiossa 56-vuotias David oli poliisin arvion mukaan joko pitämässä autossa taukoa lumenluonnista tai väistämässä lähestymässä ollutta aura-autoa, kun hän jäi jumiin autoonsa.

Jumi aiheutui, kun aura-auto jyräsi lumikasan Perrotton auton päälle ja esti Perrotton pääsyn ulos autosta. Samalla lumi tukki käymässä olleen auton pakoputken ja häkä kulkeutui auton ohjaamoon.

Perrotton löysi toinen autoaan lumikasan alta kaivamassa ollut henkilö, joka havaitsi käynnissä olleen auton lumipeitteen alla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.