Karri Kivi paljasti tärkeän nimen tehokkaan Leijonat-puolustajan taustalla "Hän sanoi tekevänsä pelaajan MM-kisoihin"

C Moren MM-kisastudiossa pureuduttiin perjantaina Leijonien puolustajista maalitilinsä avanneeseen Mikko Lehtoseen ja hieman nihkeämmin pelanneeseen Jani Hakanpäähän. Asiantuntija Karri Kiven mukaan Lehtosen entinen valmentaja rakensi nuoresta lupauksesta täysverisen maajoukkuepelurin.

Lehtonen pelaa uransa toisia miesten MM-kisoja. Puolustajalla on hyviä muistoja leijonapaidasta, sillä hän oli alkuvuodesta 2014 mukana alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruusjoukkueessa.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Kyseistä joukkuetta valmentanut C Moren asiantuntija Karri Kivi kertoi, ettei kultaan päättyneen kauden alussa tuntenut turkulaista juuri lainkaan. Työnteko kuitenkin vei nuoren lupauksen pitkälle.

– Hän oli listan häntäpäässä. Tuton valmentaja Ismo Lehkonen sanoi silloin, että hän tekee tästä pelaajan MM-kisoihin. Se meni juuri niin kuin Ika Lehkonen sanoi: heinä-elokuussa hän tutustuu kuvioihin, marraskuussa hän näyttää turnauksessa hyvältä, mutta kisoihin hän sen pojan tekee, Kivi muisteli.

– Ihan huikea tarina. Siitä lähti Mikko Lehtosen nousu.

Asiantuntijoille oli puolestaan huomautettavaa Oulun Kärpissä vuonna 2018 Suomen mestaruutta juhlinut Jani Hakanpään peleistä MM-jäillä. Kuuntele analyysi kokonaan pääkuvan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat