Karri Kivi hämmästelee Leijonien saamaa kritiikkiä – "Kukaan ei mieti sitä torilla"

Leijonien pelitapaa on turha kritisoida, kun tulokset ovat olleet loistavia jääkiekon MM-kisoissa, C Moren asiantuntija Karri Kivi alleviivaa ennen Saksa-ottelua. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa 
Tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.​​​​​​​

Suomi pelaa tiistaina alkulohkon ykkössijasta, mihin riittäisi voitto Saksasta. Leijonat on menettänyt vain kaksi pistettä kuudessa ottelussa, minkä lisäksi omaan maaliin on mennyt vain seitsemän laukausta. 

Tämä kertoo tiiviistä viisikkopelistä, mutta Leijonien otteiden viihdearvosta on kummunnut myös kritiikkiä. Kivi jättää nämä puheet omaan arvoonsa. 

– Suomi jatkakoot omalla rauhallisella tyylillään. Ei tarvitse muuttaa mitään. Joukkue on osoittanut, että viisikkopeli on kunnossa, Kivi kommentoi MTV Uutisten Livessä Saksa-ottelun alla. 

– Minun mielestä peli on ollut erittäin viihdyttävää. Suomi on pelannut voitosta. Joukkueella on ollut henkisesti kovia paikkoja, jotka on käännetty voitoiksi maltilla ja hyvällä viisikkopelillä. Sehän on jääkiekossa yksi vaikeimpia asioita – välttää koohottamista ja luottaa omaan joukkueeseen, ja siihen että voitetaan.

Ja miettisikö kukaan pelitapaa siinä vaiheessa, jos Leijonat juhlisi MM-kultaa?

– Kun ollaan torilla, niin ei kukaan mieti sitä, millä tavalla on voitettu. Peli on ollut viihdyttävää, sillä se on ollut yhtenäistä. Peli on ollut selvää – sellaista jääkiekkoa on hienoa katsoa, Kivi summaa. 

MM-kisojen ottelut tiistaina:

13.15 Suomi - Saksa (C More Sport 1/MTV3)
13.15 Tshekki - Sveitsi (C More Sport 2)
17.15 Slovakia - Tanska (C More Sport 1)
17.15 Norja - Latvia (C More Sport 2)
21.15 Ruotsi - Venäjä (C More Sport 1)
21.15 Kanada - USA (C More Sport 2)

Lue myös:

    Uusimmat