Kärppien tähtipakkipari säväytti erikoisella tavalla – kanadalaisluutija ihmetteli itsekin

Kärpät onnistui ottamaan finaalisarjan toisen voittonsa, kun torstaina Tampereella Tappara jäi sen jalkoihin lukemin 4-2. Loppulukemat sinetöi Kärppien kanadalaispuolustaja Shaun Heshka, joka puttasi varsin erikoisen osuman Tapparan verkkoon.

Videolla huippuhetket Tapparan ja Kärppien välisestä toisesta finaaliottelusta.

​​​​​​​Kolmannen erän alkuhetkillä Kärppien kakkosketju pyöritti vahvasti Tapparan päädyssä. Vierasjoukkueen viisikko vaihteli paikkoja, kun hyökkääjä Sami Anttila jakoi kiekon siniviivasta nousua tehneelle puolustajalle Miika Koivistolle.

Koivisto heitti lopulta kiekon pakkiparilleen Heshkalle, joka oli noussut takatolpalle.

Normaalista poikkeava pakki-pakki-syöttö tähtiluutijoiden välillä nauratti myös maalintekijää Heshkaa.

– No se oli hieman erikoinen maali kyllä, kanadalaispuolustaja myönsi.

– Näin mahdollisuuden nousta maalille ja tiesin, että hänellä on hyvä pelisilmä. Lopulta hän löysi minut sieltä, Heshka kertasi maalia ja jakoi kiitosta Koivistolle.

Heshka pisti vielä uuden naulan Kärppien vahvan ryhtiliikkeen päälle. Toisen erän aikana Charles Bertrandin ja Jasse Ikosen osumilla Kärpät oli noussut takamatkalta rinnalle ja ohi. Kolmannen erän alun Heshkan osuma jäi ottelun viimeiseksi maaliksi.

– Pelin alkuvaiheilla olimme ehkä vähän shokissa heidän vahvan paineen keskellä. Toki sitä saattoi odottaa, koska pelattiin kuitenkin heidän kotikaukalossaan. Selvisimme ja pääsimme siitä erittäin hyvin eteenpäin. Sen jälkeen olimme kärsivällisiä ja käytimme paikat hyväksemme. Samalla maalivahti (Veini Vehviläinen) pelasi erittäin hyvin, Heshka hehkutti.

Kärpät johtaa nyt finaaleita voitoin 2-0. Sarja jatkuu lauantaina Oulussa.

Lue myös:

    Uusimmat