Kärppien dramaattinen osuma mureni Ville Hämäläisen päättäväiseen haastoon – Oulussa taas jääongelmia

Maalikooste: Kärpät - SaiPa 5:19
Videolla Kärpät-SaiPa-ottelun maalikooste.

Puolustaja Kalle Maalahti ratkaisi SaiPalle 3–2-jatkoaikavoiton Kärpistä kauden ensimmäisellä maalillaan lauantaina Oulussa.

SaiPan kannalta kriittisiä hetkiä elettiin reilut kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Kärppien Joonas Kemppainen runnoi kiekon maaliin SaiPa-vahti Niclas Westerholmin patjan alta, mutta johto-osuma hylättiin SaiPan haaston ja lähes kymmenen minuutin videoiden pyörittelyn jälkeen.

– Oli se selkeä haasto tuossa kohtaa. Se pitää haastaa, vaikka tilanne ei ihan selkeä olisikaan. Tällä kertaa meni näin, ja mielestäni siihen oli perusteet, SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen sanoi.

Oulun jäähallin jäässä on ollut pahoja ongelmia viime aikoina. Lauantaina päivällä pelattu U20-sarjan peli Kärpät–KalPa jouduttiin keskeyttämään toviksi jääongelmien takia.

– Sosiaalisesta mediasta saa nopeasti kaikki tietää, ja tiesimme jään ongelmista. Emme antaneet sen vaikuttaa tekemiseemme, maalivahti Westerholm sanoi.

Ennusmerkit iltaa varten eivät olleet hyvät, mutta aikuisten pelissä jääongelmia ei ilmennyt.

– Jäälle tuli aika paljon lunta, mutta ei siinä ollut suurempaa valittamista. Peli pyöri meidän päässä jonkin verran, ja lunta tuli senkin takia, Westerholm kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat