Kärpille kolme jatkosopimusta – oululaistunut kanadalaispakki jatkaa seurassa

Heshka vie Kärpät johtoon! 0:48
Shaun Heshka pommitti Kärpät johtoon CHL:n ottelussa Zürichiä vastaan.

Jääkiekon SM-liigaseura Oulun Kärpät on tehnyt jatkosopimukset puolustajiensa Shaun Heshkan ja Joona Huttulan sekä hyökkääjä Tommi Järvitalon kanssa.

Heshka, 34, pelaa neljättä kauttaan Oulussa. Hänen jatkosopimuksensa on vuoden mittainen. Kanadalaispakki viihtyy hyvin perheineen kaupungissa.

– Olen iloinen sopimuksesta, ja siitä, että minulle on käyttöä täällä. Olen pelannut Kärpissä jo jonkin aikaa, joten valmennus ja muut organisaation jäsenet ovat minulle tuttuja.

– Lapseni ovat varttuneet Oulussa, ja täällä on ollut hyvä olla. Nämä olivat suurimmat syyt jatkaa Kärpissä, Heshka kertoo seuran tiedotteessa.

Kahdesta nuoremmasta pelaajasta 22-vuotias Joona Huttula ja 19-vuotias Tommi Järvitalo tekivät 1+1-vuotiset jatkosopimukset. Kumpikin on Kärppien A-nuorten viime kevään mestareita.

Järvitalo on tehnyt kauden 15 ottelussaan tehot 4+5=9. Huttula pelasi viime kauden pitkälti lainasopimuksella Mestis-seura Rovaniemen Kiekossa, mutta tällä kaudella hän on vakiinnuttanut paikkansa Kärppien liigamiehistössä.

Lue myös:

    Uusimmat