Kärpät murskasi täysin IFK:n – Kouvolassa suihkukomennuksia ja upeita maaleja

Oulun Kärpät otti selvän voiton, kun se kukisti Helsingin IFK:n 6-1-lukemin.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa lauantai-illan kierrokselta!

Kärpät johti ottelua kahden erän jälkeen 2-1-lukemin ja ratkaisi ottelun lopullisesti kolmannessa erässä.

Ensin Nicklas Lasu teki upealla suorituksella illan toisen maalinsa ja hetkeä myöhemmin Aleksi Heponiemi taiteili 4-1-osuman.

Ville Leskinen ja Heponiemi tekivät vielä maalit mieheen päätöserän viimeisillä minuuteilla.

KooKoo otti täydet kolme pistettä, kun se voitti TPS:n 5-2-lukemin Kouvolassa.

TPS:lle ottelu oli hankala. Ensimmäisessä erässä Zach Budish sai suihkukomennuksen jalkapyyhkäisystä ja toisessa erässä Ilkka Heikkinen huitaisi ulosajon arvoisesti vastustajan pelaajaa arkaan paikkaan.

KooKoo johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 1-0-lukemin, mutta toisessa erässä Liigan maalipörssin johtaja Malte Strömwall kiskaisi kaksi upeaa maalia ja vei KooKoon 3-0-johtoon.

Kalle Valtola viimeisteli vielä toisen erän aikana 4-0-maalin.

TPS teki kaksi maalia päätöserässä, kun Otto Nieminen ja Elias Karvonen onnistuivat maalinteossa.

Lopulta Tappara-laina Juho Rautanen teki uransa ensimmäisen maalin SM-liigassa ja muutti loppulukemiksi 5-2.

Lukko voitti KalPan, SaiPa yllätti Tapparan

Lukko nousi kahden maalin tappioasemasta 6-3-voittoon KalPaa vastaan Raumalla.

KalPa johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 3-1-lukemin, mutta Lukko tuli toiseen erään hurjalla vimmalla.

Nousun johtohahmona toimi 20-vuotias puolustaja Tarmo Reunanen. Ensin hän syötti Eetu Koivistoisen maalintekoon, sitten yritti ilmaveiviä ja hetkeä myöhemmin toi joukkueensa 3-3-tasatilanteeseen osumallaan.

Alle minuutti ennen erän päättymistä Arttu Ilomäki vei vielä Lukon 4-3-johtoon alivoimalla.

Lukon nuoret hyökkääjät Antti Saarela ja Linus Nyman taiteilivat vielä kolmannessa erässä 5-3-maalin.

SaiPa jatkoi vahvaa kotivirettään, kun se kukisti Tampereen Tapparan 2-0-lukemin Lappeenrannassa.

Ottelun hahmo oli SaiPan maalivahti Niclas Westerholm, joka torjui ottelussa yhteensä 27 torjuntaa.

Ottelun voittomaali syntyi toisen erän alussa, kun Joni Nikko teki kauden seitsemännen osumansa.