Kärpät murskaavassa vireessä Jussi Jokisen paluuottelussa – "Numerot ehkä mairittelevat meitä"

Jussi Jokinen palasi Raksilaan –"Jää muistoihin ikuisiksi ajoiksi" 2:35
Videolla Jussi Jokisen haastattelu Kärpät-paluun jälkeen.

Oulun Kärpät murskasi täysin Vaasan Sportin, kun se voitti 7-1-lukemin Oulussa. 

Ottelun mielenkiintoisin yksityiskohta oli urallaan lähes 1000 NHL:n runkosarjaottelua pelanneen Jussi Jokisen paluu Kärpät-paitaan ja SM-liigaan.

35-vuotias hyökkääjä palasikin tehokkaasti, sillä kokenut peluri saalisti tehot 0+3. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli iloinen voitosta, mutta antoi myös kunniaa Sportille.

– Sportilla oli alussa muutama tosi hyvä paikka, mutta Veini (Vehviläinen) oli mies paikallaan. Mitä pidemmälle peli meni, pääsimme karkuteille ja varmaan Sportilla alkoi painaa eilinen (perjantainen) esitys. Tässä lajissa tehokkuus monta kertaa ratkaisee ja se siivitti meitä ja mitä pidemmälle peli eteni, peli-ilomme kasvoi. Sitä kautta numerot ehkä mairittelevat meitä, Manner totesi. 

Yksi tämän kauden iloisimmista yllätyksistä on ollut Sport. Vaasalaisjoukkue taisteli parhaimmillaan suorasta pudotuspelipaikasta, mutta on ottanut vain kaksi voittoa edellisistä kymmenestä ottelustaan. 

Joukkueen päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma on huolissaan Sportin pelaamisesta.

– Tulos on aika karu. Olen siitä huolissani, että olemme jonkin aikaa paiskittu yhdessä töitä ja olemme selvillä niistä pelillisistä asioista, mitkä on meitä kantanut ja vähän kun on vaikeaa, niitä ei sitten muistetakaan. Se kertoo jostakin, Pajuluoma harmitteli.

 

Lue myös:

    Uusimmat