Karmiva teko Ruotsissa: pelaaja kuristi vastustajaansa kesken pelin

Ruotsin jalkapallon toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa nähtiin karmiva teko, kun Österin Stefan Karlsson kuristi Smålandin derbyssä J-Södran Moustafa Zeidania.

Puolen tunnin kohdalla Öster pelasi Karlssonin kautta vastahyökkäystä. Zeidan roikkui kuitenkin Karlssonin paidassa ja pysäytti tämän. Karlsson vastasi rajusti tarrautumalla Zeidanin kaulan seutuville kaksin käsin kiinni. Karlsson ajettiin tilanteesta ulos, kun taas Zeidan sai varoituksen.

Zeidan sanoi tunteneensa Karlssonin käsittelyssä painetta kaulansa alueella.

– Näette kaiken uusinnasta. Ei ole paljoakaan sanottavaa, kaikki on selvää. Pysäytin vastahyökkäyksen ja sitten minua kuristettiin, Zeidan kuvaili ruotsalaiselle Fotbollskanalenille.

Österin valmentaja Denis Velic sanoi Dplaylle, ettei Karlsson toiminut hyvin, mutta hänen mukaansa erotuomarin toiminta johti tilanteen eskaloitumiseen. Velic katsoi, että erotuomarin olisi tullut viheltää peli poikki jo aiemmin, jolloin kyseistä episodia ei olisi nähty.

– Minusta tuomarin olisi pitänyt antaa vapaapotku tilanteen alussa. Stefan yritti repiä itseään irti kolme kertaa, Velic sanoi.

Dplaylla tuomariasiantuntijana toimiva Jonas Eriksson arvioi, että Karlsson voi saada tempustaan kolmen–neljän ottelun pelikiellon.

Zeidanin edustama J-Södra voitti ottelun numeroin 4–1.

Lue myös:

    Uusimmat