Raju yhteenotto tulikuumassa paikallispelissä – päävalmentajaa iskettiin takaraivoon: "Minua kutsuttiin pieneksi rotaksi"

Rangersin ja Celticin välinen ottelu naisten skottiliigassa päättyi dramaattiseen viime hetken maaliin ja sai tunteet kuohumaan. Rangersin apuvalmentaja syöksyi loppuvihellyksen jälkeen Celticin päävalmentajan kimppuun.

Glasgow'n paikallisottelut ovat tunnetusti kuumia kamppailuja, eikä maanantai-illan Old Firm naisten Skotlannin liigassa tehnyt poikkeusta.

Celtic tasoitti ottelun lisäajan yhdeksännellä minuutilla syntyneellä Caitlin Mary Hayesin maalilla, joka sinetöi loppulukemat 1–1:een. Rangersilta maalinteossa aiemmin oli onnistunut Brogan Hay.

Tunteet kuohahtivat toden teolla loppuvihellyksen jälkeen, kun Rangersin apuvalmentaja Craig McPherson ryntäsi Celticin päävalmentajan Fran Alonson kimppuun ja puski tätä päällään takaraivoon.

"Skottilaisen suudelman" jälkeen McPherson oli Alonson kertoman mukaan solvannut espanjalaista pieneksi rotaksi.

Alonso totesi ottelun jälkeen Sky Sportsille, ettei tapahtuneesta huolimatta vaadi toimintakieltoa McPhersonille.

– Joku vain työnsi minua takaapäin. En puhunut hänelle koko ottelun aikana, mutta hän oli selvästikin pettynyt, että he päästivät maalin viimeisellä minuutilla. Ymmärrän sen täysin. Minua kutsuttiin "pieneksi rotaksi", enkä tiedä, miksi, Alonso totesi.

Rangersin päävalmentaja Malky Thomson ei halunnut kommentoida kahakkaa ottelun jälkeen, koska ei omien sanojensa mukaan ollut nähnyt sitä.

Skotlannin jalkapalloliitto ottaa tapauksen lähes varmuudella tutkintaansa.

Lue myös:

    Uusimmat