Karmeasti alkukaudella loukkaantunut SM-liigavahvistus pelikunnossa – ruotsalaispakin sopimus purettu

Kauhistuttava tilanne SM-liigassa: Sportin Scarlett talutetaan jäältä hurjan taklauksen jälkeen 3:16
Kauhistuttava tilanne SM-liigassa: Sportin Scarlett talutetaan jäältä hurjan taklauksen jälkeen

Vaasan Sport ja puolustaja Carl-Johan Lerby jatkavat eri teille. Hurjalla tavalla loukkaantunut Reece Scarlett on pelikunnossa jo keskiviikkona, kun Sport kohtaa HIFK:n.

Ruotsalainen Lerby, 26, saapui Vaasaan tätä kautta koskevalla sopimuksella. Sportin tiedotteen mukaan Lerbyn rooli on jäänyt suunniteltua pienemmäksi.

Pelaajan ja agenttien kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen totesimme, että molempien osapuolten kannalta on parempi, että sopimus puretaan ja pelaaja siirtyy isompaan rooliin toiseen organisaatioon, Sportin urheilupomo Herkko Koski kommentoi tiedotteessa.

Tiedotteessa perustellaan puolustuksen kovaa kilpailutilannetta Zack Hayesin ja Teemu Suhosen hyvillä otteilla. 

Sport on saamassa myös loistavan vahvistuksen takaisin takalinjoilleen, kun syyskuun lopussa erittäin ikävästi loukkaantunut Reece Scarlett on toipunut pelikuntoon. 

Sportin yhteyspäällikkö Markus Jämsä vahvistaa MTV Urheilulle, että Scarlett on valmennuksen käytettävissä jo keskiviikkona HIFK–Sport-ottelussa.

Pääkuvan videolla taklaus, joka vei Scarlettin kuukausiksi sairastuvalle.

Scarlett jäi 27. syyskuuta Vaasassa Kärppien Joonas Kemppaisen taklauksen alle. Puolustajan jalka vääntyi pahasti. Kanadalainen talutettiin pois kaukalosta. Hän on ollut sivussa siitä saakka. 

Kiekollisen johtajan roolin hankittu Scarlett ehti pelata viisi ottelua ennen loukkaantumistaan. Hän kerrytti neljä syöttöpistettä.

Lue myös:

    Uusimmat