Yli 300 liigaottelun konkari palaa pikasopimuksella SM-liigaan

Teemu Suhonen siirtyy kuukauden mittaisella sopimuksella Sportiin paikkaamaan vaasalaisen jääkiekon SM-liigaseuran puolustajavajetta.

Sport on viides SM-liigaseura, jota kokenut Suhonen urallaan edustaa. Hän on pelannut aiemmin Suomen pääsarjaa HPK:ssa, Jukureissa, Tapparassa ja JYPissä, jonka riveissä hän vietti viime kauden. Suhonen on ollut nyt alkukauden pelaamatta.

Jo ennestään puolustajien loukkaantumisista kärsineen Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kertoi joukkueen joutuneen Carl-Johan Lerbyn tuoreen loukkaantumisen myötä tilanteeseen, jossa se tarvitsi pikaisesti kokemusta pakistoonsa.

– Teemu Suhonen, 34, oli vapaana ja keskustelujen yhteydessä kävi ilmi, että hän on halukas ja valmis auttamaan meitä. Teemun kokemus ja kiekollinen valmius antaa meille lisävarmuutta tähän tilanteeseen, kun kolme avainpuolustajaamme on sivussa, Koski kommentoi tiedotteessa.

Sportin suunnitelmana on saada Suhonen pelaamaan jo perjantaina vieraissa KalPaa vastaan.

Kauhistuttava tilanne SM-liigassa: Sportin Scarlett talutetaan jäältä hurjan taklauksen jälkeen 3:16
Yksi Sportin loukkaantuneista puolustajista on Reece Scarlett. Kanadalainen jouduttiin taluttamaan viime viikolla jäältä Kärppien Joonas Kemppaisen rajun taklauksen jälkeen.

Kaikkiaan Suhonen on pelannut SM-liigassa 327 runkosarjaottelua ja 20 pudotuspelitaistoa.

Sport on SM-liigassa 11:ntenä, juuri pudotuspeliviivan alapuolella.

Lue myös:

    Uusimmat