Nyt on älyvapaata touhua! Perhe oli aikeissa ottaa perhepotretin junanradalla, kun juna lähestyi hurjaa nopeutta – hengenvaarallinen tilanne tallentui videolle

1:41
Perhe käyskenteli junanradalla ottaakseen kuvia – hengenvaarallinen tempaus taltioitui videolle.

Junaradalla kävelemisestä varoitellaan syystä. Tämän sai kokea myös perhe, jonka kuvanottohetki sai traagisen käänteen Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa.

CNN:n mukaan perhe käveli junanraiteilla, kun tilanne muuttui vaaralliseksi: Yksi perheenjäsenistä huomasi hurjaa vauhtia lähestyvän junan. Videolla näkyy, kuinka perheenjäsenet yrittävät hankkiutua turvaan.

Katso videolta, miten perheen uhkarohkea tempaus päättyi!

"Se on optinen illuusio"

CNN haastatteleman Brock Kerchnerin mukaan junaradalla käveleminen on kiellettyä turvallisuussyistä, sillä radalla seisovan ihmisen on äärimmäisen hankalaa huomata junaa ajoissa tai arvioida, kuinka lähellä juna todellisuudessa on.

– Se on itseasiassa optinen harha: kun näet junan tulevan sinua kohti, et osaa sanoa, miten nopeasti se kulkee.

Vaikka junankuljettaja huomaisikin junaraiteille päätyneen ihmisen tai eläimen, valtavan kokoisen ja kovaa nopeutta etenevän ajoneuvon pysäyttäminen on mahdotonta silmänräpäyksessä.

– Jos hän (videolla oleva nainen) ei olisi huomannut junaa ajoissa, meillä olisi käsissämme totaalinen katastrofi, Kerchner sanoo viitaten perheestä taltioituun videoon.  

– Et varmasti seisoisi keskellä kiitorataa ja ottaisi itsestäsi kuvaa samalla, kun lentokone on laskeutumassa, joten miksi teet niin junanradalla, mies vertaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja