Karl Lagerfeld: En haluaisi rumaa lasta

Karl Lagerfeld paljastaa varsin pinnallisia asioita itsestään. Muotisuunnittelija ei haluaisi rumaa lasta, Female First uutisoi.

Maailman kuuluisimpiin muotisuunnittelijoihin kuuluva Karl Lagerfeld ei haluaisi rumaa tytärtä. Saksalaistaustaisella muotisuunnittelijalla ei ole omaa lasta, mutta jos hänellä olisi, ruma lapsi olisi miehen mielestä kaikkea muuta kuin tervetullut.

– Olisi vaikeaa saada ruma lapsi, muotisuunnittelija pamauttaa.

Jyrkästä mielipiteestään huolimatta Lagerfeld pitää lapsia rikkautena.

– Lasten hoitaminen tasapainottaa elämää ja korostaa lahjakkuuttamme. Jos olisin nainen, haluaisin paljon lapsia. Mutta miehenä en usko siihen, Lagerfeld sanoo.

Lagerfeld on tunnettu räväköistä kommenteistaan. Hän on muun muassa paljastanut, ettei pidä lihavista naisista. Suunnittelija on itse laihduttanut rajusti ja kirjoittanut kokemuksensa jälkeen laihdutuskirjan. Lagerfeld on haukkunut myös malli Heidi Klumia liian lihavaksi.

– Heidi Klum ei ole catwalk-malli. Hän on yksinkertaisesti liian painava ja hänellä on liian iso takamus. Ja hän virnistää aina niin typerästi. Se ei ole avantgardea - se on kaupallisuutta, Lagerfeld on sanonut.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja