Karita Tykkä paljastaa kauneusvinkkinsä: En usko piikkeihin tai botoxiin!

Juontaja ja korusuunnittelija Karita Tykkä uskoo helppoihin ja yksinkertaisiin kauneusvinkkeihin.

Monitoiminainen Karita Tykkä kertoo AVAlle ihonhoitorutiineistaan ja siitä, miten 36-vuotiaan iho pysyy jatkuvasti hehkeänä kiireisessä arjessa.

– Minulla on aika kuiva iho ja kun tekee työtä, jossa on paljon kosmetiikkaa käytössä, iho vaatii enemmän hoitoa, Tykkä kertoo.

– Kun ikää on 36 vuotta, ei ole ihan teini enää. Iho vaatii vähän voimakkaampia tuotteita. Ihan pelkästään saippualla ei pärjää, hän jatkaa hymyillen.

Puhdistus kaiken a ja o

Kasvohoidot ovat ihanaa luksusta, mutta vain niiden varaan ei ihonhoitoa kannata jättää. Tykkä muistuttaa, että perusta hehkuvalle kauneudelle ja ihon hyvinvoinnille luodaan kotona.

– Uskon siihen, että hyvät kotihoitotuotteet ovat kaiken a ja o. Puhdistus on kaikkein tärkeintä aamussa ja illassa. Ja tietysti kosteutus!

Tykkä muistuttaa, ettei nuoren tai aikuisen naisen kauneudenhoidossa ole mitään vippaskonsteja, vaan perusteista täytyy pitää huolta. Kaunisihoisen Tykän aamuinen ihonhoitorutiini on hyvin yksinkertainen.

– Aamulla heitän vähän viileätä vettä naamalle. Sen jälkeen käytän kasvovettä ja laitan voiteet siihen päälle. Illalla teen kunnon puhdistuksen ennen kasvovettä. Ei sen kummempia erikoiskikkailuja tai muuta tarvita.

Botoxit voi unohtaa

Kiireinen uranainen ja pienen pojan äiti kertoo, ettei halua käyttää turhan paljon aikaa meikkaamiseen tai ihonhoitoon.

– Aamuni pitää olla mutkaton, mahdollisimman helppo. Kun tietyt rutiinit löytää, kaikki rullaa kivasti.

Yksinkertaisiin kauneusvinkkeihin luottava Tykkä paljastaa myös, että plastiikkakirurgia ja botox-ruiskeet eivät kuulu suomalaiskaunottaren tulevaisuuteen.

– En usko piikkeihin tai botoxiin! Ne eivät ainakaan vielä ole minun juttuja, eivätkä varmaan tule olemaankaan. Uskon siihen, että kun hoidat ihoa hyvin ja syöt hyvää ruokaa, sillä päästään tosi pitkälle.

Teksti: AVA/ Leena Salo

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja