Karita Tykkä muistelee 12 vuoden takaista hääpäiväänsä upeiden kuvien kera – kirjoitti tunteikkaan kirjeen aviomiehelleen

3:31
Karita Tykkä kruunattiin Suomen kauneimmaksi vuonna 1997

Karita Tykkä ja hänen liikemiespuolisonsa viettivät hääpäivää viime viikonloppuna.

Hyvinvointivalmentaja ja vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään näyttäviä hääkuvia 12 vuoden takaa, kun hän vietti hääpäivää liikemiespuolisonsa Petri Tykän kanssa.

– Olimme juuri hetki sitten sanoneet toisillemme tahdon. Koko sydämestäni tahdoin silloin ja tahdon edelleen, kirjoitti Tykkä, joka oli laatinut kuvien yhteyteen myös tunteikkaan hääpäiväkirjeen aviomiehelleen.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Tykkä kirjoittaa kirjeessään hyvin rehellisesti avioliitosta. Hän muun muassa toteaa, ettei elämä ole aina kohdellut paria silkkihansikkain, vaikka he nyt viettivätkin silkkihääpäiväänsä.

– Vaikkei elämä ole aina silkkihansikkain meitä kohdellutkaan, olemme yhdessä jatkaneet matkaa eteenpäin ja tahtoneet rakastaa. Vastoinkäymiset, surut ja murheet ovat vain koetelleet ja vahvistaneet rakkauttamme, kaunotar kirjoittaa.

Hän antaa samalla liudan esimerkkejä, jotka pari on vuosien mittaan selvittänyt, vaikka monilla parisuhde voisi vastaavissa tilanteissa kariutua.

– Sanotaan, että omakotitalon rakentaminen haastaa ja saa monet eroamaan, samoin suhde testataan myös jos lähtee automatkalle suhteen varhaisessa vaiheessa, yhteinen yritys ja sekundäärinen lapsettomuus (lapsiasiat ylipäätään) saattavat myös saada tiet erkanemaan... Me olemme kokeneet nuo kaikki ja paljon muuta, ja niistäkin huolimatta tai ehkä niiden ansiosta, jatkamme tästä eteenpäinkin rakkauden siivittämänä yhdessä eteenpäin.

Tykkä kertoo kuvien yhteydessä yksityiskohtia myös pari häätyylistä. Missikaunotar paljastaa, että hän pukeutui suurena päivänään itse suunnittelemaansa ja Johanna Latin toteuttamaan luomukseen. Hänen miehensä puku oli puolestaan Arman Alizadin käsialaa.

Tykkä kertoi aiemmin kesällä blogissaan, että on pitänyt yhtä puolisonsa kanssa jo 17 vuotta. Vuonna 2008 avioituneella parilla on liitostaan vuonna 2010 syntynyt poika Luca.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja