Karita Tykkä julkaisi koskettavan tekstin: "Sanoja ei tarvita, katse kertoo enemmän kuin tuhat sanaa"

Ex-missi ja hyvinvointiyrittäjä Karita Tykkä julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän kirjoittaa koskettavasti äitiydestä.

Missikaunotar Karita Tykkä julkaisi sosiaalisessa mediassa monen muun julkisuudesta tutun henkilön tapaan eilisen äitienpäivän innoittamana mietteitään äitiyttä koskien. Koskettavan kuvan yhteydessä julkaisemassaan kirjoituksessa Tykkä ylistää poikaansa sekä äitiään. Kuvassa hän halaa tiukasti Luca-poikaansa.

– Olen kiitollinen, että saan olla äiti, että hän valitsi minut äidikseen. Mitään suurempaa onnen tunnetta en ole kokenut, kuin hetken, jolloin ensimmäisen kerran kohtasimme. Mikä ihaninta, jo ensi katseeltamme olimme tuttuja toisillemme – olinhan tutustunut häneen yhdeksän kuukauden ajan. Sama vahva yhteys on meillä edelleen, Tykkä kirjoittaa.

– Minua on siunattu myös huikealla äidillä. Olemme kaikki, minä, Luca ja äitini, hyvin samanlaisia, mutta samaan aikaan myös kovin erilaisia. Kaikista ihanista yhteisistä ja yksilöllisistä piirteistä huolimatta, tai ehkä juuri niiden vuoksi, meillä on erityinen yhteys – sanoja ei tarvita, katse kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. 

Tykkä huomioi päivityksessään myös ne, joilla ei lapsia ole – tai jotka eivät niitä halua.

– Iloa, valoa ja onnea kaikille — myös niille, joille ei lasta ole suotu tai jotka niitä eivät halua, Tykkä summaa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja