Karita Tykkä etsii terapeuttia: "Vähän tämmöinen vuoristorata tämä mielenmaailma ja elämä kaiken kaikkiaan"

Karita Tykän matka kauneuskilpailuista nykyhetkeen 11:01
Katso myös: Hengityskoneeseen joutuminen herätti Karita Tykän ulkonäköpaineistaan: "Minussa oli aina joku vika, joku virhe"

Karita Tykkä kertoi kuulumisistaan Instagram-tarinassaan.

Hyvinvointivalmentaja Karita Tykän ja hänen puolisonsa Petri Tykän liitto on ollut syksyn mittaan useaan otteeseen tapetilla. Kaikki sai alkunsa, kun Petri Tykkä vihjasi 31. elokuuta Facebookiin jakamassaan julkaisussa, että pariskunnan 15 vuoden avioliitto olisi ohi. Tuolloin hän kirjoitti aikovansa hakea avioeroa vaimostaan tämän väitetyn uskottomuuden seurauksena. 

Karita kommentoi parin suhteen ympärillä velloneita erohuhuja Instagramissa 1. syyskuuta kirjoittaen, että heidän perheessään on menossa iso kriisitilanne.

22. syyskuuta Petri kirjoitti Facebook-tililleen jakamassaan päivityksessä hänen ja Karitan eron olevan "nyt virallinen, ja puolen vuoden päästä lopullinen". Hän kuitenkin perui Län­si-Uu­den­maan kä­rä­jä­oi­keu­teen jättämänsä avioerohakemuksen vain noin viikkoa myöhemmin. 

Karita on ollut esimerkiksi sosiaalisessa mediassa vaitonainen tämänhetkisestä tilanteestaan. Lauantaina 4. marraskuuta hän jakoi Instagramin tarinat-osioon videoita, joissa hän kertoi kuulumisiaan. Instagram-tarinat ovat nähtävillä 24 tunnin ajan.

Karita sanoo videollaan, että hänen elämässään on ollut "niin paljon kaikkea".

– Tämä on vähän tämmöinen vuoristorata tämä mielenmaailma ja elämä kaiken kaikkiaan. Siihen liittyen haluan ehdottomasti aloittaa terapian, hän kertoo.

Karita kertoo videolla, että hänellä oli jo terapeutti varattuna ja terapian oli määrä alkaa maanantaina, mutta aika peruuntui ja hänen täytyykin nyt etsiä itselleen uusi terapeutti. Hän toteaa, ettei ole koskaan aiemmin käynyt terapiassa ja kysyy seuraajiltaan suosituksia pääkaupunkiseudulla toimivista psykoterapeuteista.

– Toivon sellaista tyyppiä, joka voisi aloittaa mahdollisimman nopeasti. Totta kai se on aina kemiaa, ja ensimmäisen kohtaamisen jälkeen on viisaampi ja tietää enemmän, että sopivatko energiat yhteen ja onko hän juuri minun terapeuttini, mutta syteen tai saveen, kysyn kuitenkin teiltäkin, hän sanoo.

Tykät viettivät elokuussa 15-vuotishääpäiväänsä. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2010 syntynyt Luca-poika.

Karita on Miss Suomi vuodelta 1997. 

Lue myös:

    Uusimmat