Karim Z. Yskowicz paljasti rajut juhannussuunnitelmansa

Levyjulkkareitaan juhlinut Putous-hahmo Karim Z. Yskowicz paljasti somelaisille sonneille suunnatut juhannusvinkkinsä.

Olen somelainen -levyn julkaissut sketsihahmo Karim Z. Yskowicz teki hyvän mielen kesälevyn yhdessä tuottaja Risto Asikaisen kanssa.

– Uuh, ihana levy. Me ajateltiin, että nyt me ei ainakaan oteta mitään liian vakavasti, vaan heitetään, miten se nyt sanotaan… Aivot naulakkoon ja tehdään jotain, mikä on meidän mielestä hauskaa ja mistä tulee hyvä mieli, vuoden sketsihahmo -kilpailun voittaja kertoi.

Levyn nimikkobiisistä Olen somelainen on julkaistu myös video, jossa nähdään niin Jari Sarasvuo kuin Ben Zyskowiczkin. Albumilla kuullaan vierailevina tähtinä muun muassa Pojua kappaleella Muija saunoo. Pitää olla plääni -kappaleella esiintyy espoolainen laulaja-lauluntekijä Arttu Tiskari.

– Annoin Artulle vähän vinkkejä hänen urallensa, Karim selvensi.

Ensi viikolla juhlittavaa juhannusta Karim viettää perinteisesti kesämökillä.

– Meillä on ihana mökki ja syödään ja nautitaan kesästä. Ja uidaan puhtaassa vedessä, sä tiedät. Illan tullen me poltetaan sauna, ja aamulla lasketaan montako hukkui. Suomalainen perinnejuhannus, sä tiedät, Karim nauroi.

Puluja tiirailevan somelaisen mukaan juhannus on parasta aikaa sonneille.

– Mä voin kertoa somelaisille sonneille yhden vinkin. Me aina muijan kanssa joka juhannus juhlitaan meidän lapsen syntymää. Meille on syntymässä seitsemäs lapsi ensi maaliskuussa. Sitä me juhlitaan juhannuksena, sä ymmärrät kyllä. Juhannus on somelaiselle sonnille parasta aikaa, Karim hehkutti.

(MTV3 – SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lue myös:

    Uusimmat