Kari Kanala törmäsi Ensitreffit-osallistujaan Lapissa: "Katsokaapa, kuka löytyi"

Kari Kanala kertoo, mikä on ollut kaikista sykähdyttävintä Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa tehtäessä 1:24
Kari Kanala kertoi Venla-gaalan punaisella matolla, mikä on ollut kaikista sykähdyttävintä Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa tehtäessä.

Ensitreffit-asiantuntija ja kirkkoherra Kari Kanala törmäsi Lapin lomallaan viime kauden Ensitreffit-osallistujaan Henniin. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija ja kirkkoherra Kari Kanala lisäsi Instagramiin kuvan Lapin reissultaan, jolla hän on perheensä kanssa. Mies kertoo törmänneensä Ylläksellä hiihtokeskuksessa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana olleeseen Henniin. Henni oli mukana viime kaudella ja meni naimisiin Miikan kanssa. Avioliitto kuitenkin päättyi kuvausten jälkeen.

– Katsokaapa kuka löytyi pyörittämässä gondolia! Vuosi sitten kävin haastattelemassa tätä mainiota Henniä täällä Ylläksellä. Tänä vuonna ei ollut ihan yhtä jännät paikat; ilo oli tavata taas, Kanala kirjoittaa. 

– Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa! Henni on kommentoinut kuvaa. 

MTV Uutiset kertoi maaliskuun puolivälissä, että Henni on muuttanut Helsingistä Lappiin, Ylläkselle. Hän teki haaveistaan totta kerta heitolla ja nopealla aikataululla. 

MTV Uutisten tavoittama Henni kertoi, että hän tuli alun perin ennen joulua Ylläkselle töihin laskettelukeskukseen, mutta pikku hiljaa asiat alkoivat loksahdella pakoilleen ja hän oli askeleen lähempänä haavettaan. Töiden ohessa hän opiskelee samalla hyvinvointitradenomiksi ammattikorkeakoulussa.

– Olin Lapissa jo viime keväänä kolme kuukautta töissä ja ajattelin nyt, että tulen nyt ainakin jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Sitten selvisikin, että koulussa ei tarvitse olla fyysisesti läsnä, niin ajattelin, että olen koko talven täällä, Henni kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat