Kari Jaloselta paljastus seuraavasta valmennushaasteestaan – "Siinä kaikki olisi uutta"

Kari Jalosella erityinen toive tulevaisuutensa varalle – "Se voisi olla mielenkiintoinen" 6:59
Kari Jalonen kertoi Tulosruudun Viikon vieraana muun muassa tulevaisuuden työtoiveistaan. Katso koko haastattelu tästä.

Jääkiekon konkarivalmentaja Kari Jalonen avasi tulevaisuuden näkymiään pitkän Tulosruudun viikon vieraana torstai-iltana. 

Jalonen, 64, on ollut sivussa valmennushommista edellisten MM-kisojen jälkeen. Pesti Tshekin maajoukkueen peräsimessä päättyi myrskyisästi, vaikka suomalaisluotsi vei Tshekin MM-mitaleille (pronssi) kymmenen vuoden tauon jälkeen keväällä 2022.

Vastuuluotsina muun muassa neljä SM-kultaa ja kaksi Sveitsin mestaruutta saavuttaneella Jalosella on edelleen halua valmentaa, mutta hän ei ole valmis "lähtemään joka paikkaan". Tähtäin on pääasiassa ulkomailla.  

Hän on aiemmin valmentanut Suomen, Tshekin ja Sveitsin lisäksi Venäjällä.

– Sen tarvitsisi olla uusi haaste. Minua kiinnostaisi se Saksa, mutta sekin on vähän hankala, että miten sinne saisi jalan työnnettyä (oven) väliin. Siinä kaikki olisi uutta: uusi liiga, uusi maa, uudet pelaajat, uudet matkustamiset ja kaikki. Se voisi olla mielenkiintoinen, mutta aika sen sitten näyttää, Jalonen kommentoi MTV Urheilulle. 

Jalonen otti Antero Mertarannan haastattelussa kantaa myös SM-liigassa nähtyihin valmentajapotkuihin – erityisesti JYP-tapaukseen – sekä kotimaisen liigan pelilliseen tasoon. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat