Kari Aihinen avautuu kipeästä elämäntilanteestaan Me Naisissa: "Ero 19 vuoden liiton jälkeen on pahin epäonnistuminen"

Julkkiskokki Kari "Kape" Aihinen kuvailee Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa avioeroaan elämänsä suurimmaksi epäonnistumiseksi.

Kokki Kari Aihinen ja hänen Henriikka-vaimonsa jättivät viime kesänä avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Lähes 19 vuotta kestänyt liitto päättyi lopullisesti tammikuussa. Parilla on kaksi kouluikäistä poikaa.

Muun muassa Kaappaus keittiössä -televisio-ohjelmasta tuttu Aihinen on ollut julkisuudessa vaitonainen erostaan, mutta nyt hän sivuaa kipeää elämäntilannettaan Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa.

– Kyllä ero 19 vuoden liiton jälkeen on pahin epäonnistuminen, vaikka päätös olikin yhteisymmärryksessä tehty, Aihinen sanoo Me Naisille.

Kokin kevättä on varjostanut myös korona-aika, joka on tiennyt vaikeuksia ravintoloille. Aihinen joutui sulkemaan pandemian vuoksi vastikään Helsinkiin avatun Version-ravintolansa, sekä Turussa sijaitsevan Roster-ravintolansa.

Me Naisille hän sanookin, ettei ole ehtinyt viettää villiä sinkkuelämää.

– En ole oikein ehtinyt kokea itseäni edes sinkuksi; en ole juossut Teatterin vipissä bailaamassa rickymartinina paita auki. Olen keskittynyt pitämään omat ravintolat kunnossa ja huolehtimaan pojista.

Aihinen kertoi aiemmin keväällä MTV Uutisten haastattelussa olevansa kiitollinen siitä, että koronan myötä hän on saanut viettää runsaasti aikaa poikiensa kanssa.

– Olen vuodesta 2016 asti vetänyt kaikki kiekot maaliin: kolme ravintolaa, avioerot ja muuta. Niin ajattelen myös, että tämä oli tämmöinen maailman luoma pakkoloma herra Aihiselle. Kyllä olen koittanut nauttia joka päivästä. 

Aihisen mukaan perheen arki pyöri keväällä pitkälti poikien etäkoulun ympärillä. 

– Olen myös siitä otettu ja onnellinen, että voin olla täysillä jätkien luokanopettaja ja kaveri. Myös varmaan mun kohdalla tämä on yhdistänyt mua ja kundeja, koska ollaan yhdessä 24/7.

Lue myös:

    Uusimmat