Kardashianit värjäsivät hiuksensa – palasivat julkisuuteen uudessa tyylissä: "Tykkäättekö"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista.

Kardashianeiden siskokset esittelivät uutta hiusväriään sosiaalisessa mediassa.

Tosi-tv-tähdet Khloé ja Kim Kardashian vaihtoivat uuteen tyyliin. Siskokset esittelivät uusia hiusvärejään sosiaalisessa mediassa. Kim vihjaili koronakaranteenin aikana faneilleen värjäävänsä hiuksensa vaaleiksi. Kaikkien yllätykseksi neljän lapsen äiti palasi julkisuuteen punaisessa hiusvärissä. Upea tähti julkaisi uudesta tyylistään videon Twitterissä.

– Värjäsin hiukseni punaiseksi. Tykkäättekö siitä? Kardashian sanoo videolla.

Suosikkitähdillä on nähty useaan otteeseen vaihtelevia hiustyylejä, jotka ovat olleetkin peruukkeja. Kimin hiustaiteilija vahvistaa, että tällä kertaa kyseessä ei ole peruukki, vaan tähden omat hiukset ovat oikeasti värjätyt.

36-vuotissyntymäpäiviään viikonloppuna juhlistanut Khloé värjäsi myös hiuksensa. Upea kaunotar palasi takaisin entiseen ruskeatukkaiseen tyyliinsä. Tähti julkaisi useita kuvia uudesta tyylistään Instagramissa.

– Rakastan ruskeita hiuksiani. En uskonut, että koskaan sanoisin näin, koska blondi omistaa edelleen sydämeni, mutta tämä tumma antaa minulle jotain juuri nyt, kaunotar kirjoittaa Instagramissa.

Myös jatkuvasti hiusväriään vaihtava sisaruskatraan nuorimmainen Kylie Jenner julkaisi kuvan vaaleanpunaisesta tyylistään.

– Arvaatteko lempivärini?Jenner kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Lähde: FoxNews.

Lue myös:

    Uusimmat