Kanye Westin keikka jäi kolmeen kappaleeseen poliittisen paasauksen vuoksi – yleisö haistatteli

Kanye West suututti faninsa viikonloppuisella keikallaan.

Kanye Westin erikoinen avautuminen on noussut otsikoihin Yhdysvalloissa. New York Times kirjoittaa, että Kanye aloitti vain kolmen esitetyn kapppaleen jälkeen paasauksen, joka kesti liki 20 minuuttia. Tämän jälkeen räppäri tipautti mikrofonin lattialle ja poistui lavalta.

Osansa Kanye Westin suurimmaksi osaksi poliittisesta paasauksesta saivat muun muassa Donald Trump, Barack Obama, Beyoncé ja Facebookin perustaja Mark Zuckerberg sekä lehdistö. 

Vaikka West ei edes äänestänyt presidentinvaaleissa, hän hehkutti Donald Trumpin vaalivoittoa ja tätä äänestäneitä ihmisiä.

– Monista tuntuu, että he hävisivät. Tiedättekö miksi? Teille on valehdeltu. Google, Facebook ja radio valehtelivat teille, räppäri manasi lavalla.

Westin mukaan Barack Obama ei voinut tehdä Amerikasta suurta, koska hän ei saanut olla oma itsensä.

–Mustat miehet ovat olleet orjia. Obama ei voinut olla kuka on ja samalla voittaa, sekavasti paasannut West tilitti.

Tämän jälkeen räppäri tipautti mikrofonin ja poistui. Yleisö buuasi ja haistatteli artistille. 

Osa yleisöstä on jo saanut lippurahansa takaisin vain kolme kappaletta kestäneen konsertin jälkeen. Konserttijärjestäjä on myös ilmoittanut, että lippurahat tullaan palauttamaan kaikille. 

Päivitys 21.11.2016 8:33: Lisätty linkki New York Timesin sivuilla ja päivitetty kappaletta Donald Trumpin hehkuttamisesta. 

Lue myös:

    Uusimmat