Uuteen suhteeseen siirtynyt Kanye West hämmentää jälleen – anelee perheensä yhdistymistä somessa: "Jumala, ole kiltti"

8:02
Kanye Westin sekava käytös on herättänyt huolta jo pitkään.

Kanye West ei hyväksy eroa Kim Kardashianista.

Räppäri Kanye "Ye" West on viime kuukausina havitellut julkisesti takaisin ex-vaimoaan Kim Kardashiania. Tilannetta ei ole muuttanut se, että hän on avoimesti tapaillut myös näyttelijä Julia Foxia, jonka on niin ikää esitellyt myös hiljattain medialle kumppaninaan.

Nyt West hämmentää toiminnallaan jälleen julkaisemalla Instagramissa päivityksen, jossa rukoilee perheensä yhdistymisen puolesta. Kuvakollaasissa esiintyvät muun muassa Westin ja Kardashianin lapset. Kuvat ovat peräisin Vogue-lehden kuvauksista, jonka kannessa Kardashian esiintyy maaliskuun numerossa.

– Jumala, ole kiltti ja tuo perheemme jälleen yhteen, West kirjoitti julkaisussaan.

Lehden haastattelussa Kardashian puhui suhtautuvansa myönteisesti ex-parin lasten yhteishuoltajuuteen.

– Voit olla todella loukkaantunut ja vihainen exällesi, mutta lasten edessä kerron heidän isänsä olevan aina paras. Varmista, että olet yhteishuoltajuussuhteesi suurin kannustaja tilanteessa kuin tilanteessa, Kardashian kommentoi. 

Ero Kardashianista on ollut tunnetusti Westille kova paikka. Hänen tiedetään taistelleen mielenterveydellisten haasteiden kanssa useita vuosia, jonka lisäksi hän on julkisesti anellut ex-vaimoaan palaamaan luokseen. 

– Jos vihollinen voi erottaa Kimyen (Kim ja Kanye nimien yhdistelmä), miljoonat perheet tulevat uskomaan, että ero on ok. Kun Jumala tuo Kimyen takaisin yhteen, miljoonat perheet ottavat mallia siitä, että vaikeudet voidaan voittaa, räppäri saneli viime marraskuussa.

Hämmentävää on se, että vielä alle viikko sitten räppäri juhli tyttöystäväkseen nimetyn Julia Foxin syntymäpäiviä. Pariskunta on myös esiintynyt yhdessä Pariisin muotiviikoilla.

Westin ja Foxin romanssin kerrotaan syttyneen viime vuoden lopulla. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja