Kanye Westiä epäillään pahoinpitelystä

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Katso myös: Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

TMZ:n mukaan epäilty pahoinpitely tapahtui tiistaina.

Yhdysvaltalaista rap-artistia Kanye "Ye" Westiä epäillään pahoinpitelystä, kertoo TMZ. Lehden viranomaislähteiden mukaan poliisi epäilee räppärin lyöneen tuntematonta miestä kasvoihin tiistai-iltana sen jälkeen, kun tämä oli väitetysti tarttunut Westin vaimoon Bianca Censoriin tai työntänyt tätä. 

TMZ:n tietojen mukaan West ja Censori poistuivat välikohtauksen jälkeen paikalta. Lyödyksi tullut mies ei tarvinnut hoitoa vammoihinsa. TMZ:n mukaan poliisi aikoo ottaa yhteyttä Westiin kuullakseen hänen puolensa tapahtumista. Myös todistajia aiotaan jututtaa.

Westin edustaja kommentoi TMZ:lle, että Censori olisi joutunut "fyysisen hyökkäyksen kohteeksi". 

Hyökkääjä ei vain törmännyt häneen. Hän laittoi kätensä hänen mekkonsa alle, suoraan hänen vartalolleen, tarttui häntä vyötäröstä, pyöräytti hänet ympäri ja sitten puhalsi hänelle lentosuukkoja, edustaja kertoi väitetystä tapahtumakulusta. 

Censori ja West yhdistettiin toisiinsa ensi kertaa alkuvuonna 2023. Medialähteiden mukaan pari avioitui tammikuussa 2023 yksityisessä seremoniassa Los Angelesissa. 

Censori on ollut viime aikoina otsikoissa edustettuaan julkisilla paikoilla asuissa, jotka ovat sekä kohauttaneet että herättäneet huolen hänen hyvinvoinnistaan.

Censorin erikoiset sekä äärimmäisen niukat ja paljastavat asut ovat herättäneet kysymyksiä siitä, kontrolloiko West puolisoaan. Moni on ollut huolissaan siitä, onko West manipuloinut Censorin pukeutumaan asuihin, jotka eivät jätä mitään arvailujen varaan.

Page Sixin haastattelema lähde, jonka kerrotaan vaikuttavan muotialalla ja olevan läheinen pariskunnan kanssa, kuitenkin väitti hiljattain, että West ja Censori tietävät tasan, mitä tekevät. Lähteen mukaan kyseessä ei ole tilanne, jossa West manipuloisi vaimoaan, vaan tämä on itse mukana jutussa. 

Censori on arkkitehti Westin Yeezy-muotibrändille. Hän on ollut brändin palveluksessa marraskuusta 2020 lähtien.

Ennen Censoria West oli naimisissa Kim Kardashianin kanssa, jonka kanssa hänellä on neljä lasta. Ex-pari oli yhdessä seitsemän vuotta ennen kuin heidän avioeronsa saatiin virallisesti päätökseen marraskuussa 2022.

Lue myös:

    Uusimmat