Lähde: Kanye Westin vaimo valitsee itse kaiken paljastavat asunsa: "Hän on performanssitaiteilija"

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Katso myös: Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Page Sixin haastattelemat lähteet kommentoivat huolestuneita spekulaatioita, joiden mukaan Kanye West saattaisi manipuloida ja painostaa vaimoaan pukeutumaan kohauttaviin asuihin.

Yhdysvaltalaisen rap-artisti Kanye "Ye" Westin vaimo Bianca Censori on edustanut julkisilla paikoilla asuissa, jotka ovat sekä kohauttaneet että herättäneet huolen hänen hyvinvoinnistaan.

Helmikuussa Censori esimerkiksi valokuvattiin miehensä kanssa Los Angelesissa yllään ainoastaan läpinäkyvä sadeviitta, ja muutamaa viikkoa myöhemmin hän asteli Pariisissa päällään pelkästään läpikuultavat sukkahousut ja pitkähihainen paita. Sukkahousujen alle ei oltu puettu alusvaatteita.

Censorin erikoiset sekä äärimmäisen niukat ja paljastavat asut ovat herättäneet kysymyksiä siitä, kontrolloiko Kanye West puolisoaan. Moni on huolissaan, onko West manipuloinut Censorin pukeutumaan asuihin, jotka eivät jätä mitään arvailujen varaan.

Page Sixin haastattelema lähde, jonka kerrotaan vaikuttavan muotialalla ja olevan läheinen pariskunnan kanssa, kuitenkin väittää, että West ja Censori tietävät tasan, mitä tekevät. Lähteen mukaan kyseessä ei ole tilanne, jossa West manipuloisi vaimoaan, vaan tämä on itse mukana jutussa. 

Ihmiset hämmentävät Biancan luovuutta. Hän on ilmiömäinen persoona, ilmiömäinen näyttelijä, joka osaa viihdyttää yleisöä. Hän on performanssitaiteilija. Bianca on yhtä suuri esiintyjä kuin Ye, lähde sanoo.

Page Sixin lähteiden mukaan Censori luo itse paljastavia ja läpikuultavia asukokonaisuuksiaan. Eräs lähde jopa väläyttää, että ehkäpä Censori käyttääkin Westiä "sätkynukkenaan".

– Hän päättää itse, miten pukeutuu. Luulen, että Censori ja West kokeilevat yhdessä ja toteavat, että hei, tämä on kaunista, yksi Page Sixin haastattelema lähde sanoo.

West on paitsi menestynyt rap-artisti, myös tunnettu kasvo muotimaailmassa.

Censori ja West yhdistettiin toisiinsa ensi kertaa alkuvuonna 2023. Medialähteiden mukaan pari avioitui tammikuussa 2023 yksityisessä seremoniassa Los Angelesissa. 

Censori on arkkitehti Westin Yeezy-muotibrändille. Hän on ollut brändin palveluksessa marraskuusta 2020 lähtien.

Ennen Censoria West oli naimisissa Kim Kardashianin kanssa, jonka kanssa hänellä on neljä lasta. Ex-pari oli yhdessä seitsemän vuotta ennen kuin heidän avioeronsa saatiin virallisesti päätökseen marraskuussa 2022.

Lue myös:

    Uusimmat