Kansan rakastama näyttelijä Eija Vilpas nauraa Suurmestari-ohjelman tehtäville itsekin: "Vastuu on katselijalla"

Antaisitko koirallesi näitä leluja? Yksi on kuin pieleen mennyt leikkaus 1:21
Antaisitko koirallesi näitä leluja? Suurmestarin vakiokilpailijat joutuvat kehittelemään Pilvi Hämäläisen koiralle lelun.

Konkarinäyttelijä Eija Vilpas suorittaa Suurmestarin tehtäviä ohjelman nyt nähtävällä kaudella.

Suositun Suurmestarin nyt nähtävällä kaudella nähdään neljä uutta vakiokilpailijaa. Näyttelijä Eija Vilpas, näyttelijä Kalle Lamberg, stand up -koomikko Pirjo Heikkilä ja stand up -koomikko Fathi Ahmed yrittävät suoriutua Suurmestarin antamista tehtävistä parhaansa mukaan. Viikoittain ohjelmassa nähdään myös vieraileva kilpailija. Lauantaina 1. huhtikuuta nähtävässä jaksossa vierailevana tähtenä nähdään näyttelijä Jukka Rasila

Näyttelijä Eija Vilpas kertoo, että tehtävät ovat olleet haastavia. Erityisesti Vilpas kehuu kanssakilpailijoitaan ja korostaa, että hyvä porukka ohjelmaa tehtäessä on tärkeää.

– En ole katunut, vaikka tehtävät ovat aivan liian vaikeita minulle, mutta minkäs mahtaa, Vilpas hymyilee.

Vilpas kertoo, että vaikka on vieraillut kerran ohjelman aiemmalla tuotantokaudella, niin siitä ei ole ollut hyötyä tämän kauden koitoksissa.

– Ei minkäänlaista hyötyä, mutta eikö sitä sanota niin kuin savolaiset, että vastuu on katselijalla tässä tapauksessa. Parhaani olen kyllä tehnyt, Vilpas nauraa.

Suomalaisten rakastama näyttelijä kertoo, että ohjelman kuvaukset sujuivat mukavasti, vaikkakin jokainen päivä olikin erilainen.

– Nämä päivät ovat täynnä yllätyksiä. Kaikki tehtävät ovat olleet niin yllättäviä, hän pohtii.

Vaikka kilpailijat eivät saa keskustella keskenään Suurmestarin antamista tehtävistä, niin hän kertoo kilpailijoiden nauttivan ajasta keskenään.

– En tiedä miten he ovat tehtäviä tehneet, mutta muuten meillä on ollut mukavaa esimerkiksi tauoilla. Olemme keskustelleet erilaisista asioista. Sellaista kivaa yhdessä oloa, hän pohtii.

Pitkän uran tehnyt näyttelijä kokee, ettei omasta ammatista ole ollut hyötyä tehtäviä tehdessä ja listaakin vahvuudekseen yllättäen vanhan urheilutaustansa yleisurheilussa. Samalla Vilpas muistuttaa, ettei Suurmestarin tehtäviin voi valmistautua millään tavalla.

– Tehtävät on niin erikoisia, että täytyy sanoa, ettei minulla ole yhtäkään vahvuusaluetta, hän lopettaa.

Suurmestari lauantaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat