Kännissä kaahannut NYPD:n poliisi pidätetty – 23-vuotias nainen kuoli, kun Nissan GT-R tuli kylkeen

New Yorkin poliisilaitos on joutunut pidättämään yhden omistaan. Vapaalla ollut konstaapeli ajoi holtittomasti alkoholin vaikutuksen alaisena ja kolaroi toisen ajoneuvon kanssa sillä seurauksella, että nuori nainen menetti henkensä.

New Yorkissa poliisina työskentelevä 47-vuotias Rohan Shaw pidätettiin varhain sunnuntaiaamuna paikallista aikaa tämän oltua osallisena vakavassa onnettomuudessa.

Shaw oli onnettomuuden sattuessa vapaalla. Holtiton ja känninen kaahaus lähes 500-hevosvoimaisella Nissan GT-R:llä päättyi kamalimmalla mahdollisella tavalla, kun Shaw törmäsi autollaan stop-merkin takaa pysähtymättä tulleen Mazda 6:n kylkeen. Mazda lensi kolarin seurauksena päin puhelinpylvästä.

Mazdan kuljettaja pakeni onnettomuuspaikalta, mutta kyydissä ollut 23-vuotias nainen menehtyi pian sairaalaan saapumisen jälkeen. Mazdassa olleen kolmannen henkilön, 22-vuotiaan naisen, tila on viranomaisten mukaan vakava, mutta vakaa.

Shaw ei loukkaantunut rysäyksessä, mutta häntä epäillään kuolemantuottamuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

0:20
Katso video: Brittipoliisi julkaisi järkyttävää kuvamateriaalia hetkeksi herpaantuneen rekkakuskin kojelautakamerasta.

New York Postin poliisilähteiden mukaan Shaw työskenteli NYPD:n terrorisminvastaisessa yksikössä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja