Kannibalismifantasiakohun keskelle joutunut Armie Hammer hakeutui vieroitukseen – näyttelijää syytetään väkivaltaisesta raiskauksesta

Näyttelijä Armie Hammeri pyrkii hoitamaan vieroituksessa muun muassa seksiin liittyviä ongelmiaan.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Armie Hammer, 34, poistui Caymansaarilta ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun lentääkseen Floridaan vieroitushoitoon, kertoo Vanity Fair. Hammer pyrkii hoidattamaan vieroituksessa huumeisiin, alkoholiin sekä seksiin liittyviä ongelmiaan. 

18. maaliskuuta Effienä tunnettu nainen syytti Hammeria lehdistötilaisuudessa väkivaltaisesta raiskauksesta sekä fyysisestä pahoinpitelystä, jotka olivat tapahtuneet naisen mukaan vuonna 2017. Nainen on Hammerin entinen seurustelukumppani. Los Angelesin poliisilaitos on kertonut tutkivansa asiaa. 

Syytös Hammeria kohtaan ei ole ainut laatuaan. Näyttelijää on syytetty useissa sosiaalisen median keskusteluissa myös seksuaaliseen tekoon pakottamisesta sekä psyykkisestä pahoinpitelystä. Syytöksien tueksi on esitetty oletettavasti Hammerin lähettämiä viestejä naisille, joissa hän on kuvaillut BDSM- sekä kannibalismifantasioitaan. 

Syytösten myötä Hammer on saanut kenkää useista elokuva- sekä näytelmäprojekteista sekä hänen agentuurinsa on lakanut edustamasta näyttelijää. Hammerin asianajaja Andrew Brettler on kiistänyt kaikki näyttelijään kohdistuneet syytökset. Brettlerin mukaan Hammerin seksuaalisuhteiden aikana tapahtuneet asiat ovat käyneet "täydessä yhteisymmärryksessä" Hammerin sekä hänen kumppaneidensa välillä ja asioista sekä käytännöistä on sovittu etukäteen. 

Hammer tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa The Social Network sekä Call Me By Your Name.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja