Kanadalaistähti kostaisi mielellään Leijonille

Kanada eteni jääkiekon MM-kisojen välieriin voitettuaan jännitysnäytelmässä Venäjän jatkoajalla 5-4. Kanadan toisen maalin tehnyt Ryan Nugent-Hopkins myönsi sydämensä tykyttäneen.

Pääkuvan videolla Ryan Nugent-Hopkinsin Venäjää vastaan iskemä maali.

MAINOS

MM-puolivälierä
Suomi–Sveitsi

Torstaina klo 21.15 MTV3:lla ja C More Sport 1:llä. Studio-osuus jo klo 20.30 C Morella ja klo 21.00 MTV3:lla.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

 - Hermoja raastavaa oli. Se oli selvää. Mutta pääsimme jatkoajalla pelaamaan neljällä kolmea vastaan. Oli hyviä syöttöjä ja hyvä viimeistely, kommentoi Nugent-Hopkins jatkoaikaratkaisua MTV Sportille.

Venäjällä nousi kolmesti tasatilanteeseen. Toisessa erässä venäläiset hallitsivat peliä.

- Venäjä puski todella kovaa. Tiesimme, että heillä on hyvä joukkue ja he tulisivat kovaa toiseen erään, kun he olivat tappioasemassa. Vastasimme kolmannessa erässä heidän otteeseensa vaikuttavalla tavalla. Teimme hyvää työtä myös jatkoajalla, Nugent-Hopkins sanoi.


Nugent-Hopkinsin mukaan Kanadan avain voittoon oli hermojen hallinnassa.

- Oli helppoa hermostua, kun Venäjä sai maaleja, mutta teimme hyvää työtä, kun pystyimme keskittymään ja hallitsemaan hermomme.


Kanadan peli tökki alkusarjassa. Nugent-Hopkins oli iloinen, että puolustuspeli saatiin puolivälieriin mennessä kuntoon.

- Olemme parantaneet puolustuspeliämme. Viisikkopuolustus on meillä nyt parempaa ja se on iso juttu täällä.

Alkusarjassa Kanada hävisi Suomelle 1-5. Nugent-Hopkins ottaisi vahingon mielellään takaisin välierissä, jos Suomi tulee silloin vastaan.

- Ketä tahansa vastaan pelaammekin, tulee hyvä peli. Olisi tietysti kiva kostaa Suomelle. Emme pelanneet heitä vastaan hyvin. Emme olleet siinä pelissä riittävän kurinalaisia ja Suomi hyödynsi hyvän ylivoimansa. Kiva olisi kohdata Suomi uudelleen ja voittaa se peli.


Lue myös:

    Uusimmat