”Kuin Uuno Turhapuro -elokuvasta” – Kanadan maalivahdin torjuntayritys nauratti Pasi Nurmista

Maalivahtien otteet nousivat C Moren studiossa Pasi Nurmisen ja Jukka Jalosen puheenaiheeksi jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä, kun Kanada ja Venäjä mättivät maaleja vuorotellen ottelun päätöserässä.

MAINOS

MM-puolivälierä
Suomi–Sveitsi

Torstaina klo 21.15 MTV3:lla ja C More Sport 1:llä. Studio-osuus jo klo 20.30 C Morella ja klo 21.00 MTV3:lla.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Kanada eteni lauantain välieriin kukistamalla Venäjän jatkoajalla 5-4. Päätöserässä Kanada johti ottelua kahteen otteeseen, mutta Venäjä nousi molemmilla kerroilla tasoihin.

C Moren asiantuntija Pasi Nurmisen silmää eivät Igor Shestjorkinin ja Darcy Kuemperin torjuntayritykset miellyttäneet.

– Ja siinä tulee kyllä Shestjorkinilta oikein vanha kunnon big fat rebound. Jukka sanoi tuossa, että maalivahdit eivät ole olleet pelin tasolla, niin eivät olleet, kun tuollaisia menee, Nurminen kommentoi Kanadan maalia.

Heti perään tuli näyte Artjom Anisimovin taiturimaisesta maalista, jolla Venäjä nousi jatkoajalle 4-4-lukemissa. Tässäkin osumassa Nurminen näki maalivahdin virheen.

– Tämä on vähän kuin Uuno Turhapuro -elokuvassa, että krampinomainen ote siannahkarakkulasta ja katse aina eri suuntaan, Nurminen nauratti Jukka Jalosta ja studioisäntä Tomi Tuomista.

– Onhan se hieno, maailmanluokan laukaus, mutta pää alas ja kontalleen ja sitten tuollainen ihme kaapaisu. Tuominenkin kun on maalissa, niin muistaa, että tekee toisin päin, ”Nupe” lisäsi.

– Hanska ja silmät auki, Jalonen napautti.

Lue myös:

    Uusimmat