Kanada iski ratkaisumaalin vain 1,8 sekuntia ennen loppua – slovakkipuolustaja hakkasi mailansa säpäleiksi! Katso kärkimaiden hurjan väännön parhaat palat

Slovakia ja Kanada järjestivät sunnuntaina jääkiekon MM-kisojen B-lohkossa huiman show'n mättämällä taululle lukemat 5-6. Kanadan voiton taannut maali syntyi vain 1,8 sekuntia ennen päätössummeria.

Maiden kohtaaminen oli yhtä maalikarkeloa, sillä osumia nähtiin yhteensä 11. Isäntäjoukkue Slovakia oli kaksi kertaa kahden maalin johtoasemassa, mutta voitto lipui käsistä aivan viime metreillä.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Tanska torstaina 16.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Slovakian Matus Sukel tasoitti lukemat ensin 5-5:een päätöserän puolenvälin tienoilla. Kiekko kimpoili maaliin kahden kanadalaispelaajan varusteista.

Ottelu näytti jo venyvän jatkoajalle, mutta Kanada pääsi pyörittämään ylivoimaa aivan kolmannen erän loppuhetkillä. Vähiin käyvä aika ei haitannut NHL-hyökkääjä Mark Stonea, joka laukoi kiekon maaliin B-pisteeltä vain 1,8 sekuntia ennen päätössummeria.

Kotiyleisö ja Slovakian pelaajat olivat täysin typertyneitä 5-6-maalista. Isäntien Martin Fehervary raivostui viime hetken tappiosta ja löi mailansa ylärimaan päreiksi.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Koko ottelu oli ilotulitusta. Slovakia aloitti pelin räväkästi iskemällä avauserässä kaksi maalia minuutin sisään. Molemmat osumat syntyivät paluukiekosta maalin edustalla.

Kanada ei kuitenkaan jäänyt laakereilleen lepäämään. Suomalaisille tuttu Kyle Turris käänsi kiekon upeasti maalilla odottaneelle Anthony Manthalle, joka teki nappisyötöstä tyylikkään 1-2-osuman. Kanadalaiset hiipivät tasoihin erän loppuminuuteilla.

Myös tunteet kävivät kuumina, kun joukkueiden pelaajat ottivat yhteen toden teolla.

Kotiyleisö sekosi toisessa erässä totaalisesti, kun kotijoukkue teki Kosicessa jälleen kaksi osumaa ja otti pesäeroa vastustajaansa.

Seuraavasta kolmesta maalista vastasi kuitenkin Kanada ja halli hiljeni. Sinipaitaiset vaihtoivat 5-4-osuman jälkeen Patrik Rybarin maalilta pois ja tilalle Marek Ciliakin

Kanada on nyt B-lohkon kolmantena tasapisteissä Saksan kanssa. Slovakia on kolmen pisteen saldollaan viides.

Kaikki ottelun upeat maalit ja huippuhetket voit katsoa pääkuvan videolta!