Kamera kuvasi Taylor Swiftiä – kaljaa kitannut paidaton NFL-järkäle varasti huomion: "Isän rinnat näkyvät"

Ilman paitaa pakkasessa: NFL-tähti Jason Kelce hullaantui veljensä touchdownista – Taylor Swift kannusti vieressä 0:46
Katso: Jason Kelce seurasi veljensä Travis Kelcen NFL-ottelua hilpeissä tunnelmissa yhdessä Taylor Swiftin kanssa.

NFL:ssä pelaavan Philadelphia Eaglesin Jason Kelce, 36, oli kannustamassa Kansas City Chiefsissa pelaavaa veljeään Travis Kelcea hilpeissä tunnelmissa yhdessä poptähti Taylor Swiftin kanssa.

Jason Kelcen ja Philadelphia Eaglesin NFL-kausi päättyi aiemmin tammikuussa Tampa Bay Buccaneersin käsittelyssä. Kelce hyppäsi nopeasti Kansas City Chiefsissa pelaavan veljensä Travis Kelcen kannustusjoukkoihin.

Kelce oli innokkaalla päällä, kun Chiefs kukisti Buffalo Billsin NFL:n puolivälierissä maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Pakkanenkaan ei hillinnyt Kelcen riemua, kun pikkuveli Travis teki ottelussa kaksi touchdownia.

Jason Kelce tallentui tv-kuviin, kun hän juhli veljensä tekemää touchdownia ilman paitaa kaljatölkki kädessään. Myöhemmin tv-kamerat hakivat Travis Kelcen kanssa seurustelevan Taylor Swiftin kuviin ja taustalla isoveli Kelce joi kaljaa ilman paitaa.

Katso Jason Kelcen ja Taylor Swiftin ilakointia pääkuvan videolta.

Monet NFL-fanit hehkuttivat iloisesti Kelcea sosiaalisessa mediassa. Monet julkaisivat myös videoita siitä, kuinka Kelcen NFL-ilta oikein sujui. Yhdellä katsojavideolla näkyy selvästi, kun paidaton Kelce hyppäsi aitiostaan hetkeksi muiden katsojien sekaan ennen kuin hän kiipesi takaisin aitioonsa.

Yhdellä videolla Kelce puolestaan kantoi nuoren Bills-kannattajan tervehtimään Taylor Swiftiä.

Kelce reagoi otteluiltaan hilpeästi omalla X-tilillään (ent. Twitter). 

– Buffalo on mahtava, energia on tarttuva. Niin uskomaton kokemus! Kelce kirjoittaa.

Kelcen ilakointi kiinnitti jopa hänen tyttärensä huomion. Kelce julkaisi kuvan kotoaan saadusta Whatsapp-viestistä.

– Ellie sanoi, että isän tissit ovat näkyvät, Kelcen saamassa viestissä lukee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viime kaudella Kelcen veljekset pelasivat vastakkain Super Bowlissa. Jason Kelcen on huhuttu harkitsevan uransa lopettamista. NBC:n mukaan Kelce ei kuitenkaan ole vielä valmis tekemään päätöstä uransa jatkumisesta näin tuoreeltaan kauden päättymisen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat