KalPa jäi täysin jalkoihin ja kärsi tyrmäävän murskatappion – "Enemmän oli kyse siitä, mitä emme tehneet"

KalPa kärsi keskiviikkoiltana 1-5-murskatappion JYPille. Ottelun jälkeen kuopiolaisjoukkueen päävalmentaja Sami Kapanen ei ollut tyytyväinen joukkueensa suoritukseen.

Katso pääkuvan videolta KalPa-JYP-ottelun huippuhetkiä!

KalPa pelasi ehkä kauden parhainta jääkiekkoa ensimmäisessä erässä ja johti ottelua 1-0-lukemin. JYP tuli kuitenkin toiseen erään hurrikaanin lailla ja takoi tauluun kolme maalia.

JYP meni lopulta kolmannessa erässä menojaan. KalPan päävalmentaja Sami Kapasen mielestä JYP pelasi hyvin, mutta KalPalle jäi paljon parannettavaa tuleviin otteluihin.

– Enemmän oli siitä kyse, mitä me emme tehneet, kuin mitä JYP teki. Tuollaisella intensiteetin, työn ja yhteistyön laistamisella on aika hankala pärjätä, Kapanen totesi KalPan verkkosivustolla.

KalPa oli voittanut ennen JYP-ottelua kolme ottelua putkeen. Kapasen mielestä orastavan voittoputken aikana joukkueen pelaamisessa näkyi oikeita merkkejä.

– Tuo oli meille iso opetus, miten haurasta se (peli) kuitenkin on. Se halu hieman raastavaan ja likaiseen työhön, sen pitää olla kaikilla koko aika tai muuten emme ole voittokamppailuissa mukana, Kapanen totesi.

KalPa pelaa seuraavan kerran tulevana perjantaina, kun se kohtaa Jukurit Mikkelissä.

Lue myös:

    Uusimmat