JYPille kohtalokas kömmähdys SM-liigassa – Jukka Rautakorpi ei voinut kuin manata

Maalikooste: JYP - KalPa 5:43
Videolla maalikooste ottelusta JYP-KalPa.

JYP menetti jälleen tärkeän voiton jääkiekkoliigassa perjantaina, kun KalPa nappasi vieraskaukalosta voiton maalein 5–4.

Viimeisistä pudotuspelipaikoista taisteleva JYP on sulanut monta kertaa johtoasemasta maalin tappioon. Ero pudotuspeliviivaan on jo yhdeksän pistettä, ja pelejä joukkueella on jäljellä enää 13 kappaletta.

– Teimme liian isoja virheitä puolustuspäässä. Ne maksoivat liikaa. Oma peli parani koko ajan, mutta tappio tuntuu pahalta, JYPin paitaan kuuden ottelun pelikiellon jälkeen palannut Braden Christoffer sanoi.

– Joukkue jäi jotenkin edelleen kapeaksi. Kun pääsimme 2–0-johtoon, jotenkin annoimme otteen kaverille. Sielu pitää saada kuntoon. Emme olleet ihan kaikki sillä tasolla, mitä voittaminen vaatii, JYPin päävalmentaja Jukka Rautakorpi manasi.

KalPalle voitto oli tärkeä taistelussa suorasta pudotuspelipaikasta. Joukkueet kohtaavat uudelleen lauantaina Kuopiossa.

– Sitkeys kuvaa hyvin luonnettamme. Ensimmäisessä erässä oli liikaa kahden kerroksen väkeä, mutta toisen erän alusta asti olimme pelissä edellä. Paljon oli tunnetta ja tapahtumia. Huomenna on uusi tarina, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen totesi.