Kalojen vuosihoroskooppi 2019

Sinkkukaloilla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet kumppanin löytämiseen! Tällainen on Kalojen vuosihoroskooppi 2019.

Rakkaus

Vuosi 2019 tuo rakkautta kalojen elämään.

Sinkkukaloilla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet kumppanin löytämiseen. Älä kuitenkaan odota, että kukaan tulisi hakemaan sinua kotoasi. Mitä enemmän liikut ja tapaat erilaisia ihmisiä, sitä todennäköisemmin voit löytää myös elämäsi rakkauden heidän joukostaan.

Parisuhteessa elävillä kaloilla voi itsekkyys aiheuttaa ongelmia suhteeseen. Yritä suunnata huomiosi oman itsesi sijasta kumppaniisi ja anna hänelle enemmän aikaasi ja rakkauttasi. Se saa hänet osoittamaan sinulle tunteita, joita et tiennyt teidän välillänne enää olevankaan. Rakkautenne voi syttyä aivan uuteen liekkiin, ja suhteenne saattaa edetä virallistamisen asteelle.

Perhe ja ystävät

Työkiireet voivat estää sinua antamasta tänä vuonna perheellesi ja ystävillesi niin paljon aikaa kuin haluaisit heille antaa. Yritä löytää tasapaino työn ja yksityiselämän välillä, niin perheesi ei tarvitse enää tuntea jäävänsä kakkossijalle työsi jälkeen.

Työ ja ura

Sinun työnkuvasi voi muuttua työpaikallasi vuoden aikana. Saat lisää vastuuta kannettavaksesi, ja välillä sinusta voi tuntua, ettei aikasi riitä millään kaiken tekemiseen ainakaan niin hyvin kuin haluaisit. Sinun kannattaakin opetella laskemaan rimaasi. Yleensä riittää että teet työsi tarpeeksi hyvin, sillä mihinkään huippusuorituksiin sinun ei päivittäisissä tehtävissä ole tarpeen venyä.

Opiskelu

Sinun keskittymiskykysi ei ole tänä vuonna paras mahdollinen. Ajatuksesi voivat harhailla kaikkialla muualla kuin opinnoissa. Yritä suunnata kiinnostuksesi takaisin opiskeluun, niin keskittyminenkin on paljon helpompaa ja opintosi alkavat sujua jälleen paremmin.

Raha-asiat

Sinä tienaat tänä vuonna varsin hyvin. Mieti siitä huolimatta kahteen tai kolmeenkin kertaan ennen kuin otat minkäänlaisia rahallisia riskejä. Uusien sijoitusten sijaan sinun on parempi maksaa vanhoja velkoja takaisin, mikäli se vain on mahdollista.

Terveys

Sinä olet tottunut pitämään terveyttä itsestäänselvyytenä ja siksi laiminlyötkin helposti itseäsi. Päätä hankkiutua eroon epäterveellisistä tavoista ja muista levätä tarpeeksi, niin sekä terveytesi että kuntosi kohenevat.

Uudenvuodenlupaus 2019

Yritä päästä itsekkyydestäsi eroon ja opettele katsomaan asioita myös muiden kannalta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja