Kallis moka! Hurjaa Instagram-suosiota nauttiva UFC-ottelija riisui kaikki vaatteensa, mutta vaaka oli armoton

Georgialainen Liana Jojua ja yhdysvaltalainen Courtney Casey kohtaavat lauantaina UFC:n otteluillassa Las Vegasissa. Jojua koki kuitenkin jo ennen ottelua kalliiksi käyvän takaiskun, kun hän ei onnistunut punnituksessa alittamaan määrättyä painorajaa.

Vapaaottelu-urallaan yhdeksän voittoa ja yhdeksän tappiota otellut Casey selvitti punnituksen kirkkaasti, mutta kahdeksan voiton ja neljän tappion Jojua joutui punnituksessa vaikeuksiin. Ensimmäisellä yrittämällä vaaka näytti noin puolitoista kiloa liikaa.

Toista yritystä varten lavalle tuotiin sermi, jonka takana georgialainen riisui vähät vaatteensa painon minimoimiseksi, mutta sekään ei auttanut. Näytöksellinen vaatteiden riisuminen pudotti painoa vain muutamalla sadalla grammalla, ja vaaka näytti armottomasti 1.13 kiloa liikaa. Kärpässarjan painoraja on 56.7 kiloa.

Kaikesta huolimatta ottelu toteutuu suunnitellusti. Jojua saa kuitenkin rangaistuksen ylipainoisena ottelemisesta. Muun muassa MMAfightingin mukaan 30 prosenttia Jojuan ottelupalkkiosta siirretään Caseylle.

Hirvittävän raskaasti Jojua ei punnituksen tapahtumia ilmeisesti ottanut. Nainen nimittäin jakoi Instagramin stories-osiossa lähes 600 000 seuraajalleen lukuisia videoita punnitustapahtumasta.

Jojua ei suinkaan ollut launtain UFC-illan ainoa ottelija, joka tuli vaa'alle liian painavana luokan painorajaan nähden. Thiago Moisesin kohtaavan Joel Alvarezin kohdalla vaaka näytti vajaan kilon verran liikaa. Myös Alvarezin ottelupalkkiosta lohkaistaan osuus Moisesille.

Juttua muokattu 13.11. kello 10.46. Lisätty tieto Alvarezin punnituksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat