Hurjat 18 kiloa lisää painoa muutamassa päivässä – supertähti yllätti ja riisui paitansa

Vapaaottelun supertähti Aljamain Sterling kerrytti peräti 18 kiloa lisää massaa alle viikossa.

Yhdysvaltalainen Sterling, 34, puolusti toissa viikonloppuna UFC:n kääpiösarjan mestaruuttaan Bostonissa, mutta hävisi ottelun Sean O'Malleyta vastaan teknisellä tyrmäyksellä. Pian tämän jälkeen Sterlingiä ei tunnista pelkkää vartaloa katsomalla samaksi mieheksi.

Useat kamppailulajien urheilijat pudottavat painoaan reilusti otteluihin, minkä jälkeen massa voi jälleen nousta. Sterlingin 18 kiloa lisää muutamaan päivään ovat silti hämmästyttävät lukemat.

Sterling painoi toissa perjantaina punnituksessa 61,2 kilogrammaa, vuorokausi ennen otteluaan. Sitä seuranneena torstaina Sterling hyppäsi jälleen vaa'alle.

Episodi kuvattiin YouTube-videolle. Sterling riisui pätkällä paitansa, ja keskivartaloon oli kertynyt nähtävästi massaa sitten tiukan ottelukuosin.

– Uskottelin itselleni, etten tulisi näin painavaksi, mutta kuten voitte nähdä, prosessi oli jo alkanut, Sterling sanoi ja mussutteli valkosuklaata.

Alushousuissaan vaa'alle hypännyt Sterling painoi nyt 79,6 kiloa. Painoa oli tullut kuudessa vuorokaudessa 18,4 kiloa lisää.

– Älkää tuomitko minua, Sterling heitti kepeästi katsoessaan uuden painonsa selvitettyään suoraan kameraan.

Sterling olisi voitolla O'Malleysta mahdollisesti siirtynyt höyhensarjaan (painoraja 64,8 kiloa) ottelemaan mestari Alexander Volkanovskia vastaan. Tappion kärsittyään ja mestarien mahdollisen kohtaamisen pyyhkiydyttyä pöydältä pois Sterling voi kuitenkin pysyä menestystä hänelle tuoneessa kääpiösarjassa.

Sterling oli voittanut UFC:n kääpiösarjan mestaruuden marraskuussa 2021 ja puolustanut sitä sen jälkeen voitokkaasti kolme kertaa ennen tuoretta tappiotaan.

Lue myös:

    Uusimmat