Mainos

Kallion lukion tapahtumat poliisin syynissä – rikostutkintaa ei ainakaan vielä ole aloitettu

Opettajan häirintä- ja lähentelysyytökset helsinkiläisessä Kallion lukiossa ovat poliisilla esiselvitysvaiheessa. Varsinaista rikostutkintaa ei siis ainakaan vielä ole aloitettu.

Rikoskomisario Teija Koskenmäki-Karaharju Helsingin poliisista kertoo, että poliisi selvittää ensin mitä ja koska on tapahtunut. Sen jälkeen poliisi arvioi, täyttyykö jonkin rikoksen tunnusmerkistö.

– Tehdään yhteistyötä tahon kanssa, joka on ollut poliisiin yhteydessä, ja selvitellään tapahtumia, sanoo Koskenmäki-Karaharju.

Koskenmäki-Karaharju kommentoi asiaa tässä vaiheessa hyvin niukasti. Hän ei kerro, onko poliisille tullut yhteydenottoja tai onko joku tehnyt rikosilmoituksen.

Poliisi on kehottanut Kallion lukion tapahtumista jotakin tietäviä ottamaan yhteyttä Helsingin poliisin seksuaalirikostutkinnan päivystysnumeroon. Numero on 029 547 1612, ja siihen vastataan arkisin kello 8–15.

STT uutisoi sunnuntaina, että lukion opettaja oli piinannut ja lähennellyt lukuisia naispuolisia opiskelijoita vuosien ajan. Opettaja kiistää ahdistelusyytökset.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.