Kalle Rovanperä yllättyi ek-maalissa esitetystä kysymyksestä: "En tiedä, mitä puhuttavaa tuosta on tässä vaiheessa"

Kalle Rovanperä yllättyi ek-maalissa odottaneesta kysymyksestä: "En tiedä, mitä puhuttavaa tuosta on tässä vaiheessa" 0:51
Kalle Rovanperä yllättyi toiseksi viimeisen ek:n maalissa kuulemastaan kysymyksestä eikä alkuun oikein tiennyt, mitä vastata

Kalle Rovanperä on Kreikan MM-rallissa yhden erikoiskokeen päässä kauden kolmannesta voitostaan, joka samalla tukevoittaisi hänen MM-pistejohtoaan merkittävästi, kun kolme osakilpailua on vielä ajamatta.

Rovanperän johto ennen päätöspätkään on puolitoista minuuttia tallikaveri Elfyn Evansiin, joka puolestaan on vain 2,7 sekuntia edellä Hyundain Dani Sordoa.

Mikäli näillä sijoituksilla ajetaan maaliin asti, Rovanperä kasvattaa pistejohtonsa Evansiin 32 pisteeseen ennen kuin mukaan ynnätään rallin päätöspätkältä jaettavat lisäpisteet.

Tilanne on sikäli mielenkiintoinen, että jos Rovanperän johto on Kreikasta lähdettäessä 30 pistettä, hänellä on teoreettinen mahdollisuus varmistaa toinen maailmanmestaruutensa syys-lokakuun vaihteessa Chilessä. Tämä edellyttäisi kuitenkin Evansin lyömistä Etelä-Amerikassa roimalla piste-erolla.

Koska Kreikan rallin päätöspätkällä voi vielä tapahtua mitä tahansa, Rovanperä oli hieman yllättynyt toiseksi viimeisen ek:n maalissa kuulemastaan kysmyksestä, jossa siinäkin mentiin jo rohkeasti asioiden edelle.

– En tiedä, mitä puhuttavaa tuosta on tässä vaiheessa, Rovanperä tokaisi.

Kysymyksen ja Rovanperän vastauksen kokonaisuudessaan voit katsoa ja kuunnella jutun pääkuvana olevalta videolta.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat