Kalle Rovanperä vihjailee kutkuttavasti: "Aika hyvä käry"

Tällainen on Kalle Rovanperä toivoma jatko MM-sarjassa – manageri puhuu ennätyssopimuksesta 2:29
Tällainen on Kalle Rovanperä toivoma jatko MM-sarjassa – manageri puhuu ennätyssopimuksesta.

Kalle Rovanperä ei ole vielä paljastanut ensi vuoden suunnitelmiaan.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Rallin maailmanmestaruuden viime vuonna voittaneen Rovanperän nykyinen sopimus Toyotan kanssa umpeutuu tämän vuoden lopussa. Rovanperän taustajoukot ovat käyneet kesän aikana neuvotteluja mestarin tulevasta sopimuksesta, josta on tulossa erittäin arvokas.

Rovanperän manageri Timo Jouhki kertoi jo alkukesästä, että keskusteluja on käyty myös Hyundain kanssa. Tässä vaiheessa todennäköisimmältä vaihtoehdolta vaikuttaa kuitenkin se, että Rovanperä ajaa jatkossakin Toyotalla.

Rovanperä on aiemmin kertonut, että hän viihtyy Toyotalla, jolla on tällä hetkellä sarjan kilpailukykyisin kalusto. Vaakakupissa painaa varmasti myös se, että tallin päämaja sijaitsee Jyväskylässä lähellä Rovanperän kotipaikkaa, vaikka kuljettaja asuukin virallisesti Monacossa.

Kuljettajat eivät luonnollisesti voi kommentoida tulevia sopimuksiaan ennen kuin talli on tiedottanut niistä. Mutta Rovanperä suostuu antamaan vinkin tulevaisuudestaan.

Kalle Rovanperä, onko sinulla jo käryä, mitä ensi vuonna tapahtuu?

– Kyllä mulla aika hyvä käry on.

Eli jotain on jo sovittu?

– No mitään ei ole sovittu ennen kuin nimi on paperissa. Mutta on tässä idea, mitä sieltä pitäisi tulla.

Rovanperällä on MM-sarjassa 33 pisteen johto tallikaveriinsa Elfyn Evansiin ennen kauden kolmea viimeistä osakilpailua. Seuraava ralli ajetaan Chilessä ensi viikolla.

Viime viikonloppuna Rovanperä kilpaili Puolassa Drift Masters -sarjan osakilpailussa. Rovanperä driftaili lajitteluissa huippupisteet 99, mutta joutui vetäytymään pudotusajoista törmättyään teknisiin ongelmiin harjoituksissa.

MM-rallissa käynnissä tuolileikki – minne tähtikuskit suuntaavat? Asiantuntijat analysoivat 6:16
MM-rallissa käynnissä tuolileikki – minne tähtikuskit suuntaavat? Avainasemassa markkinoilla on virolaiskuski Ott Tänak.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat