Kalle Rovanperä ja kumppanit lörpöttelivät salaisuudet julki suorassa lähetyksessä: "Pahoittelut tallille"

Kalle Rovanperä tarjosi kyydit Mika Häkkiselle ja David Coulthardille – F1-legendat kauhusta kankeina 4:00
Kalle Rovanperä tarjosi kyydit Mika Häkkiselle ja David Coulthardille – F1-legendat kauhusta kankeina.

MM-rallissa taas maailmanmestaruudet kahminut Toyota ei ole vielä tiedottanut kuljettajasopimuksistaan ensi kaudelle, mutta japanilaistiimin kuskit lipsuivat linjasta Japanin MM-rallin Power Stagen maalihaastatteluissa. 

Odotusarvo on se, että Toyota jatkaa samalla miehityksellä kuin tälläkin kaudella. Japanissa kolmoisvoittoon ajaneen tallin kuljettajien sunnuntaiset kommentit antoivat osviittaa tästä. 

– Vauhdin puolesta kilpailu oli hyvä. Tämä tunne täytyy saada vietyä ensi kauteen. Olen silti hyvin pettynyt. Mutta tilanne on tämä. Yritän välttää vastaavat virheet, kun potentiaalia on. Kiitos tallille, ja valtavat kiitokset kaikille faneille. Ihmisiä on joka paikassa, ja he ovat tukeneet minua valtavasti. Toivottavasti pääsen täällä ensi kaudella siihen, mihin nytkin olisin halunnut. Aion ainakin yrittää. Puhun ensi kaudesta, vaikka en tiedä, mitä ensi kaudella tapahtuu – pahoittelut siitä tallille, japanilainen Takamoto Katsuta heitti.

Alla video Katsutan lipsautuksesta. Juttu jatkuu alla. 

Takamoto Katsuta lipsautti haastattelussa vähän liikaa - "Pahoittelut tallille" 1:07
Takamoto Katsuta lipsautti haastattelussa vähän liikaa - "Pahoittelut tallille."

Myös kaksinkertainen maailmanmestari Kalle Rovanperä lipsautteli. 

– Se olisi kausi paketissa. Toivottavasti äijät pääsevät maaliin ilman ongelmia. Kolmoisvoitto Toyotalle Japanissa. Aika huikea tulos, ja ihan hieno kausi muutenkin. Kiitos vain kaikille faneille ja katsojille sinne kotisohvalle. Jatketaan tästä samalla lailla, suomalaistähti summasi. 

Eikä kahta ilman kolmatta. 

– Se on suunnitelma. Teidän pitäisi kuulla siitä pian, Sebastien Ogier totesi, kun häneltä kysyttiin, että ajaako hän osittaisen kauden myös ensi vuonna. 

Rovanperän ja Katsutan lisäksi täyden kauden Toyotalla on ajanut tänä vuonna MM-kakkonen Elfyn Evans, joka voitti Japanin osakilpailun

Toyotan odotetaan tiedottavan ensi kauden kuskeistaan heti alkuviikolla. 

Kalle Rovanperä puhuu elämästään maailmanmestarina: "Mun työ on yrittää olla paras" 3:59
Kalle Rovanperä puhuu elämästään maailmanmestarina: "Mun työ on yrittää olla paras."

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat