Ott Tänak häkeltyi ek-maalissa kuulemastaan kysymyksestä – ja antoi lopulta samalla mitalla takaisin: "Anteeksi mitä"

"Anteeksi mitä?" - Ott Tänak häkeltyi hänelle esitetystä kysymyksestä ja napautti lopulta samalla mitalla takaisin 2:10
Ott Tänak kävi Japanin MM-rallin toiseksi viimeisen erikoiskokeen maalissa hämmentävän sananvaihdon tv-haastattelijan kanssa

Ott Tänakin viimeinen MM-ralli M-Sportin väreissä on ollut tälle kaudelle ominaiseen tapaan tekniikkamurheiden sävyttämä. Tänak on Japanissa ennen viimeistä erikoiskoetta kuudentena, yli kolmen ja puolen minuutin päässä kärjestä. Turhautuminen on paistanut virolaisen kasvoilta ja kommenteista läpi viikonlopun.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Sardinian MM-ralli 30.5.-2.6.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

– Tämä auto paskoo itsensä. Yritämme vain tulla läpi. Ei tämä ole edes ajamista.

Tänakin kommentit perjantaina rallin kuudennella erikoiskokeella olivat jo sen suuntaisia, ettei häneltä kannattanut niiden jälkeen enää ihmeitä odottaa.

Tänak onkin vain ajellut rallin läpi, eikä hänellä omien sanojensa mukaan ole ollut minkäänlaista mahdollisuutta taistella edellään neljäntenä ja viidentenä olevia Hyundain Esapekka Lappia ja Toyotan Takamoto Katsutaa vastaan.

Toiseksi viimeisen ek:n maalissa tv-haastattelija Molly Pettit yritti mitä ilmeisimmin piristää Tänakia kääntämällä katseita jo ensi vuoteen, kun Tänak palaa takaisin Hyundaille.

– Kun tämä kausi nyt käy kohti loppuaan ja siirrymme kohti ensi vuotta, oletko valmis palaamaan maailmanmestariksi? Pettit kysyi.

– Anteeksi mitä? Tänak vastasi ja katsoi haastattelijaa häkeltyneenä.

Tilanteen ja Tänakin lopullisen, nasevan vastauksen kokonaisuudessaan voit katsoa ja kuunnella jutun pääkuvana olevalta videolta.

Toyotalla on Japanissa rallin viimeiselle erikoiskokeelle lähdettäessä kolmoisjohto. Elfn Evansin ero Sébastien Ogieriin on lähes puolitoista ja Kalle Rovanperään lähes kaksi minuuttia.

Viimeinen erikoiskoe käynnistyy Suomen aikaa kello 7.15.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat