Kalle Lambergia kohtasi suuri suru – rakas isoisä menehtyi: "Tuntuu sydämen pohjassa asti"

4:05
Kalle Lamberg odottaa innolla syyshäitään.

Kalle Lambergin isoisä menehtyi 94-vuotiaana. 

Näyttelijä ja Posse-tähti Kalle Lamberg julkaisi Instagram-tilillään koskettavan kirjoituksen isoisästään, joka menehtyi tällä viikolla. Näyttelijä julkaisi lapsuuskuvan, jossa isoisä pitää Lambergia sylissään. 

– Rakas isoisä eli suvun keskuudessa Rovaniemen ukko pääsi tänään taivaaseen... kunnioitettavat 94-vuotta oli mittarissa. muistoja, varsinkin lapsuuden lomilta on yllinkyllin, hyviä muistoja. Aina lapsenlapsien puolella, aina sai mennä käymään, Lamberg aloittaa kirjoituksensa. 

– Taisteli monta vuotta vanhuuden tuomia vaivoja vastaan ja hyvin taistelikin, mutta lopulta ei enää keho jaksanut! Toivottavasti nyt on kivut poissa ja saat vihdoin levätä! Suru tuntuu sydämen pohjassa asti, Lamberg lopettaa kirjoituksensa. 

Posse-jengistä tutut kollegat, HP Parviainen ja Aku Hirviniemi ovat antaneet tukensa kommentoimalla kuvaan sydämen. Myös moni muu Lambergin seuraaja kirjoittaa surunvalittelunsa. 

– Osanottoni sinulle ja kaikille muille Rovaniemen ukon läheisille, seuraaja kirjoittaa. 

– Voimia, sosiaalisesta mediasta viestitetään. 

Syyshäät

Surun keskellä Lambergille on luvassa myös iloa, sillä mies astelee avioon pitkäaikaisen puolisonsa Maria Mattelmäen kanssa syyskuun puolessa välissä.

– Kirkkoon mennään 19.syyskuuta. Mennään naimisiin. Sinne tulee lähiperhe ja ehkä pari kaveria. Bileet pidetään sitten, kun joskus tämä hellittää, Lamberg kertoo.  

– Luulisin, että moni ihminen ei stressaa sitä kirkkoa vaan bileitä. Kun ne siirtyivät, stressi hävisi. Eihän siinä ole mitään muuta kuin pitää toivoa, että puku sopii minulle.


Kalle Lamberg nähdään myös Stadi vs. Lande -ohjelmassa juontajana, jonka nauhoituksiin haetaan parhaillaan yleisöä. Hae mukaan studioyleisöön NYT!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja